ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 31-22: Με το δεξί η «Ένωση» – Δεν έδειξε έλεος απέναντι στους Πειραιώτες

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 31-22: Με το δεξί η «Ένωση» – Δεν έδειξε έλεος απέναντι στους Πειραιώτες

Με ντέρμπι ξεκίνησε η νέα σεζόν στην Handball League, με την ΑΕΚ να επικρατεί πολύ άνετα και χωρίς να πατήσει το γκάζι με 31-22 του Ολυμπιακού και να δείχνει ότι φέτος είναι η χρονιά της.

Πριν την έναρξη του αγώνα η ΑΕΚ ήταν το ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης της πρεμιέρας. Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια έδειξε με το καλημέρα τις… ορέξεις της για τη φετινή σεζόν παίρνοντας μία πολύ άνετη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό/όμιλο Ξυνή.

Η Ένωση έχοντας πλουραλισμό στο σκοράρισμα και με μεγάλο όπλο το βάθος του ρόστερ της έκανε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο. Οι γηπεδούχοι με πολύ καλή άμυνα αλλά και περιφερειακά σουτ μπήκαν έδειξαν ότι θα είναι το αφεντικό της φετινής σεζόν.

Η Ένωση μπήκε φουριόζα στον αγωνιστικό χώρο και με τρία γκολ του Λέμος στο ξεκίνημα προηγήθηκε με 5-0 στα πρώτα έξι λεπτά του ματς. Η γηπεδούχος ομάδα είχε σε πολύ καλή μέρα και τον Κοβάνοβιτς που κατάφερε να αποκρούσει τις πρώτες επιθέσεις των παικτών του Νέναντ Κλιάιτς και τους «κόψει» τα πόδια.

Ο Ολυμπιακός/όμιλος Ξυνή κατάφερε να σκοράρει με τον Κλάγιτς ενώ με τον ίδιο παίκτη μείωσε σε 6-2 προτού ο Ουγκάλδε βάλει μπροστά την ΑΕΚ με πέντε τέρματα με πανέμορφο γκολ. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 8-2 με τον Μυλωνά με τους Πειραιώτες να μειώνουν με Μιλοβάνοβιτς και Παπαδόπουλο.

Η ΑΕΚ δεν πήρε το πόδι της από το γκάζι και προηγήθηκε με 15-6 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τζηρά. Ουγκάλδε για την ΑΕΚ και Κόμπετιτς για τον Ολυμπιακό διαμόρφωσαν το 16-8 του πρώτου ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η ΑΕΚ προηγήθηκε με 19-9 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τζηρά. Ο Ολυμπιακός με Βύρωνα Παπαδόπουλο και Καραμπουρνιώτη μείωσε τη διαφορά σε έξι τέρματα αλλά δεν κατάφερε κάτι περισσότερο στο ματς.

Για την ΑΕΚ από πέντε γκολ σημείωσαν Τζηράς, Λεμός, και Ογκάλδε.

Τα αποτελέσματα

1ος όμιλος

ΑΣΕ Δούκα- Διομήδης Άργους 22-29
HC Σαλαμίνα- Άρης Νικαίας 19-27
ΑΕΚ- Ολυμπιακός/ Όμιλος Ξυνή 31-22

2ος όμιλος

ΠΑΟΚ- Αερωπός Έδεσσας 27-23
Φαίακας Κέρκυρας- Bianco Monte Δράμα 19-22

Το Φίλιππος Βέροιας – Πυλαία για τον δεύτερο όμιλο δεν ορίστηκε. Λόγω των υγειονομικών μέτρων στην ΠΕ Ημαθίας, η αναμέτρηση πιθανότατα θα μετατεθεί σε άλλη έδρα.

Οι βαθμολογίες

Α΄όμιλος

1. ΑΕΚ 2
2. Διομήδης Άργους 2
3. Άρης Νίκαιας 2
4. Ιωνικός –
5. Σαλαμίνα 0
6. ΑΣΕ Δούκα 0
7. Ολυμπιακός/όμιλος Ξυνή 0

Β’ όμιλος

1. ΠΑΟΚ 2
2. Δράμα 2
3. Φίλιππος Βέροιας –
4. ΑΕΣΧ Πυλαίας –
5. Ζαφειράκης Νάουσας –
6. Φαίακας Κέρκυρας 0
7. Αερωπός Έδεσσας 0

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

* Οι ομάδες με παύλα δεν έχουν αγωνιστεί ακόμη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.