Π.Μάνταλος: «Η χειρότερη χρονιά μου στην ΑΕΚ, θα αναλάβω τις ευθύνες μου με πράξεις και όχι με λόγια»!

Προανήγγειλε την αποχώρηση του από την ΑΕΚ

Π.Μάνταλος: «Η χειρότερη χρονιά μου στην ΑΕΚ, θα αναλάβω τις ευθύνες μου με πράξεις και όχι με λόγια»!

Ο Πέτρος Μάνταλος προανήγγειλε την αποχώρηση του από την ΑΕΚ, ενώ η ΠΑΕ ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο της για την πορεία της ομάδας.

«Μέσα στη χρονιά έγιναν διάφορα. Το θέμα είναι ότι έχουμε τελειώσει μια χρονιά και είναι η χειρότερη που έχουμε κάνει όσο είμαι στην ΑΕΚ. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτή την κατάσταση, για αυτήν την πορεία. Δεν βρίσκω λόγια, είναι δύσκολη η κατάσταση. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να σκύψουμε το κεφάλι και να ζητήσουμε ένα τεράστιο συγγνώμη από τους ανθρώπους που αγαπάνε την ομάδα», ανέφερε αρχικά ο αρχηγός της Ενωσης και πρόσθεσε: «Είμαι ο άνθρωπος που φέρει τις μεγαλύτερες ευθύνες. Στις μέρες που θα ακολουθήσουν ξέρω τι πρέπει να κάνω. Πιστέψτε με, όταν λέω ότι θα αναλάβω τις ευθύνες μου, θα τις αναλάβω με πράξεις και όχι με λόγια».

Σε ερώτηση για το αν θα μπει στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ ως αρχηγός, ο Μάνταλος απάντησε ως εξής: «Η ομάδα ετοιμάζεται να μπει στο γήπεδό της. Μπαίνει στην κρισιμότερη, ίσως, χρονιά της ιστορίας της. Κάτι δεν πάει καλά, κάποιος πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω, τις επόμενες μέρες θα ξέρουν όλοι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ΠΑΕ ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της με ανάρτηση στα social media: «Η ολοκλήρωση μιας πλήρως αποτυχημένης χρονιάς για την οποία οφείλουμε την πιο μεγάλη συγγνώμη στον κόσμο μας!».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.