ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αναβλήθηκε ο αγώνας Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού

Αναβλήθηκε ο αγώνας Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού

Η EuroLeague δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο μετά τα τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν στον Παναθηναϊκό ανήμερα της αναμέτρησης με τη Ζαλγκίρις Κάουνας για τη 18η αγωνιστική και ανακοίνωσε την αναβολή του αγώνα, καθώς οι πράσινοι είχαν μόλις έξι παίκτες διαθέσιμους από τους οχτώ που απαιτούνται για να πραγματοποιηθεί το ματς.

Η διοργανώτρια αρχή είχε προχωρήσει στην αναβολή τεσσάρων αναμετρήσεων αυτό το διήμερο, ανάμεσά τους και αυτή μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ωστόσο ο Παναθηναϊκός θα υποδεχόταν κανονικά τη Ζαλγκίρις έστω και με σύνθεση ανάγκης, μιας και σύμφωνα με τον Γιούρι Ζντοβτς θα απουσίαζαν οι Νέντοβιτς, Έβανς, Κασελάκης και Σαντ-Ρος, οι οποίοι ήταν θετικοί στον κορωνοϊό.

Ωστόσο η νέα εξέλιξη δεν της άφησε επιλογές, ενώ θυμίζουμε πως έχει αναβληθεί ήδη το παιχνίδι των πράσινων με τον Απόλλωνα Πάτρας για το πρωτάθλημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, δύσκολο είναι να γίνει και το παιχνίδι με την Άλμπα Βερολίνου την επόμενη εβδομάδα, καθώς το πρωτόκολλο της EuroLeague αναφέρει πως ο παίκτης μπορεί να επιστρέψει στην δράση μετά από 14 μέρες, ενώ ένα παιχνίδι μπορεί να αναβληθεί μέχρι τρεις φορές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.