ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι αποδέκτες των πολλαπλών μηνυμάτων του οργισμένου Τζόρτζεβιτς!

Οι αποδέκτες των πολλαπλών μηνυμάτων του οργισμένου Τζόρτζεβιτς!

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς ήταν η εμφάνιση των καλαθοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στο χθεσινό ματς με τον ΠΑΟΚ. Λίγο έλειψε να ηττηθεί η «πράσινη» ομάδα μέσα στο ΟΑΚΑ και προκειμένου να τους συνεφέρει, προέβη σε «καυστικές» δηλώσεις.

«Όποιοι θέλουν να φύγουν από την ομάδα, να φύγουν, η πόρτα είναι ανοικτή» ανέφερε ο Σέρβος τεχνικός και εξήγησε: «Οι ατζέντηδες δεν πρέπει να τηλεφωνούν τους πελάτες τους πριν και μετά από κρίσιμα παιχνίδια και το κάνουν για να μάθουν γιατί δεν παίζουν πολύ, ποτέ όμως δεν έχουν πάρει τηλέφωνο για να μάθουν γιατί οι παίκτες τους δεν παίζουν καλά. Υπάρχει ατομική ευθύνη στους παίκτες για να παίζουν καλά όταν παίζεις σε μία ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός».

Η «καμπάνα» χτυπάει, πιθανότατα, προς την πλευρά έμπειρου Έλληνα μάνατζερ, που διαθέτει την πλειονότητα των καλαθοσφαιριστών της ομάδας. Ο ατζέντης, εκτός των άλλων, εκπροσωπεί και παίκτες με μικρότερη εμπειρία αλλά με μεγάλο ταλέντο, για τους οποίους θεωρεί ότι πρέπει να μετέχουν στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, έχει εκνευριστεί με δύο – τρεις πιο έμπειρους παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι δεν δείχνουν τη διάθεση και το πάθος που θα περίμενε. Έλληνες, ως επί το πλείστον, καθώς από τους συμπατριώτες του παρουσιάζεται ικανοποιημένος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.