ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Κατερίνα Θάνου θα γνωρίζει το 2035 αν θα πάρει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ

Η Κατερίνα Θάνου θα γνωρίζει το 2035 αν θα πάρει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το καταστατικό της ΔΟΕ, αλλά το σκεπτικό ν’αποφασίσει σε 20 χρόνια από τώρα, αν θα δώσει το χρυσό μετάλλιο στην Κατερίνα Θάνου είναι κάπως περίεργο.

Θυμίζουμε πως στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, η Μάριον Τζόουνς είχε κατακτήσει την πρώτη θέση στον τελικό των 100 μέτρων στις γυναίκες, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να έρχεται δεύτερη με χρόνο 11,12. Εννιά χρόνια αργότερα όμως η Αμερικανίδα σπρίντερ παραδέχτηκε πως έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιών τη διετία 2000-2001, με αποτέλεσμα να της αφαιρεθούν όλα τα μετάλλια και τα ρεκόρ, που είχε κάνει εκείνη την περίοδο.

Όλοι περίμεναν τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή να δώσει το χρυσό στην Θάνου, αλλά ακόμα δεν το έχει πράξει, ενώ οι κακές γλώσσες μιλάνε για σιωπηρή τιμωρία της Ελληνίδας, λόγω της μη παρεύρεση της σε έλεγχο ντόπινγκ λίγο πριν τους Ολυμπιακούς της Αθήνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως και να έχει το 2035 όταν η Ελληνίδα πρώην αθλήτρια θα είναι 60 ετών θα μάθει, αν στο βιογραφικό της μπορεί να γράψει, χρυσό μετάλλιο στο Σίδνεϊ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.