ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ποιος ξετύλιξε το κουβάρι των αιματηρών επιθέσεων στη Λευκάδα

Ποιος ξετύλιξε το κουβάρι των αιματηρών επιθέσεων στη Λευκάδα

Ήταν Κυριακή ξημερώματα και η Λευκάδα ανέμενε τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. 

Περίπου 150 ανεγκέφαλοι, οπαδοί του Παναθηναϊκού, πέρασαν από την μοναδική είσοδο του νησιού, τη γέφυρα, ακινητοποιώντας τον χειριστή της και κατευθύνθηκαν προς το ξενοδοχείο όπου διέμεναν οπαδοί του Ολυμπιακού. Μια απόσταση, δηλαδή, 150 μέτρων. 

Οι σκηνές που εξελίχθηκαν ήταν, αναντίρρητα, τραυματικές για όλους τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες της Λευκάδας. Από εκείνη την ημέρα και μέχρι σήμερα οι αστυνομικές αρχές έχουν προχωρήσει στην ταυτοποίηση περίπου 20 ατόμων, που συνδέονται με τα αιματηρά επεισόδια της Λευκάδας.

Το πρόσωπο που βοήθησε σε καταλυτικό βαθμό στην αποκάλυψη της ταυτότητας των ανεγκέφαλων είναι αστυνομικός, παρά τα όσα γράφονται. Με κίνδυνο τη ζωή του, μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβη, κατευθύνθηκε στα αυτοκίνητα των δραστών και έσκισε τις …αυτοκόλλητες πινακίδες. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έβγαλε φωτογραφίες τις πραγματικές πινακίδες δύο – τριών αυτοκινήτων και τις παρέδωσε στον διοικητή του. Ο εν λόγω αστυνομικός, ουσιαστικά, ξετύλιξε τον «Μίτο της Αριάδνης» και αποκάλυψε την ταυτότητα ορισμένων από τους δράστες. Σιγά – σιγά τα στόματα ανοίγουν… 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.