ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δείτε πως ταξίδεψαν από την Βραζιλία πίσω στις ΗΠΑ οι αθλητές που είπαν ψέμματα ότι τους λήστεψαν [φωτό]

Δείτε πως ταξίδεψαν από την Βραζιλία πίσω στις ΗΠΑ οι αθλητές που είπαν ψέμματα ότι τους λήστεψαν [φωτό]

Κρυμμένοι πίσω από μια κουρτίνα σε όλη την πτήση και ντροπιασμένοι επέστρεψαν στις ΗΠΑ οι κολυμβητές που είπαν ψέματα ότι τους λήστεψαν στο Ρίο. Οι Τζακ Κόνγκερ και Γούναρ Μπεντζ ΗΠΑ μόλις μια εβδομάδα πριν καμάρωναν στο βάθρο με τα χρυσά μετάλλια στο λαιμό τους. Την Παρασκευή, επιβιβάστηκαν στην πτήση ΑΑ990 από το Ρίο για το Μαιάμι και το σκηνικό δεν ήταν εκείνο που θα άρμοζε σε ολυμπιονίκες. 

Κρυμμένοι πίσω από μια κουρτίνα και με μια ταμπέλα που έγραφε «μην ενοχλείτε» οι δύο αθλητές κατάλαβαν ότι το σκάνδαλο που ξέσπασε στη Βραζιλία θα τους ακολουθεί.

Εφτασαν από τους τελευταίους στην πτήση, αμίλητοι και ο ένας εκ των δύο φορούσε ακουστικά στα αυτιά. Κάθισαν στην τρίτη σειρά από το τέλος, στην οικονομική θέση με μια γυναίκα ανάμεσά τους. Μόλις σερβιρίστηκε το δείπνο στο αεροσκάφος, μεταφέρθηκαν στην business class και μια κουρτίνα τους χώρισε από τα αδιάκριτα – και επικριτικά – βλέμματα, των υπολοίπων επιβατών. Οι αεροσυνοδοί έκαναν «ασπίδα» για να μην τους πλησιάσουν δημοσιογράφοι. Το ίδιο έκαναν και οι συνοδοί που τους περίμεναν στο Μαϊάμι.

Εντύπωση προκαλεί το σκηνικό της ντροπής ενώ ένας ρεπόρτερ αποπειράθηκε να τους μιλήσει. «Δεν μπορώ, συγνώμη, δεν μπορώ» απάντησε απλώς ο 21χρονος Κόνγκερ, όταν τον ρώτησε πως νιώθει να επιστρέφει στην πατρίδα του, αφού η αστυνομία της Βραζιλίας τους έχει κατηγορήσει ότι είπαν ψέματα ότι τους λήστεψαν. Λίγες ώρες νωρίτερα, Βραζιλιάνοι οπαδοί τους γιούχαραν έξω από το αστυνομικό τμήμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.