ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρίο 2016: Το τμήμα αντι-ντόπινγκ του CAS βρήκε μόνο επτά «θετικά» δείγματα

Ρίο 2016: Το τμήμα αντι-ντόπινγκ του CAS βρήκε μόνο επτά «θετικά» δείγματα

Το τμήμα αντι-ντόπινγκ του CAS έβγαλε στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα των ελέγχων που έγιναν στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο και εκεί βρέθηκαν επτά «θετικά» δείγματα

Το τελευταίο «κρούσμα» είναι ο Μογγόλος αρσιβαρίστας στα 56 κιλά, Σαγκνααντόρι Ουσουκμπαγιάρ για χρήση τεστοστερόνης. 

Από τα «ηχηρά» ονόματα ξεχώρισε της Κινέζας Τσεν Ξίνγι, της τέταρτης στον τελικό των 100 μέτρων πεταλούδας, που βρέθηκε «θετική» σε χρήση μάσκας. 

Οι υπόλοιποι πέντε είναι οι: 

Κλέμπερ Ντα Σίλβα Ράμος (Βραζιλία), ποδηλασία δρόμου 

Ιζάτ Αρίκοφ (Κιργιστάν), άρση βαρών, κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 69 κιλών, οπότε το χάνει 

Ναρσίν Γιαντάβ (Ινδία), ελευθέρα πάλη 

Τόμας Ζιελίνσκι (Πολωνία), άρση βαρών 

Σίλβια Ντανέκοβα (Βουλγαρία), στίβος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.