ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παίκτης του φουτμπολ «σφίγγει» την ευαίσθητη περιοχή του αντιπάλου του επειδή… την έβαλε μπροστά του (βίντεο)

Παίκτης του φουτμπολ «σφίγγει» την ευαίσθητη περιοχή του αντιπάλου του επειδή… την έβαλε μπροστά του (βίντεο)

Το σχέδιο των Patriots, οι οποίοι βρέθηκαν αντιμέτωποι εχθές, Κυριακή, στο MetLife Stadium, με τους Jets, ήταν να δώσουν τον καλύτερο – και πιο άγριο – εαυτό τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν την νίκη.

Αν και πέτυχαν τον στόχο τους, σημειώνοντας μια σημαντική επικράτηση με σκορ 27-13, φαίνεται ότι κάποιοι παίκτες πήραν πιο σοβαρά απ’ ό,τι έπρεπε την οδηγία του προπονητή τους να είναι αδίστακτοι.

Όταν ο επιθετικός Cordarrelle Patterson των Patriots βρέθηκε ακινητοποιημένος, κάτω από έναν σωρό παικτών της αντίπαλης ομάδας (όπως συχνά συμβαίνει στο εν λόγω άθλημα) αντέδρασε κάπως… ακραία, και άρπαξε τον αμυντικό Henry Anderson των Jets από μια άκρως ευαίσθητη περιοχή, για να τον αναγκάσει να φύγει από πάνω του.

https://twitter.com/ftbeard_17/status/1066791472177938432

Στη σκηνή που καταγράφηκε φυσικά σε βίντεο, το χέρι του Patterson εμφανίζεται να γραπώνει τον καβαλο του Anderson και να τον σφίγγει για αρκετά δευτερόλεπτα, προτού ο παίκτης των Jets απομακρυνθεί κακήν κακώς.

Ο Patterson δεν αρνήθηκε την πράξη του και μάλιστα, σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, είπε ότι ήταν απόλυτα δικαιολογημένη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο τύπος το είχε βάλει μέσα στα μούτρα μου. Έπρεπε να κάνω κάτι για να το πάρει μακριά. Είμαι ολόκληρος άνδρας, δεν θέλω να έχω τον πισινό και το π@@λι κανενός κοντά στο πρόσωπό μου», είπε χαρακτηριστικά, δείχνοντας ότι είχε πάρει αρκετά… προσωπικά την εγγύτητα με την οποία τον ακινητοποίησε ο αντίπαλός του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.