ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ερυθρόλευκη αποκάλυψη: Σκέφτεται Χασάν αντί Σαλάχ ο Κλοπ

Ερυθρόλευκη αποκάλυψη: Σκέφτεται Χασάν αντί Σαλάχ ο Κλοπ

Ειναι πολύ σημαντικό και ελπιδοφόρο φίλοι μου το γεγονός ότι οι ογκόλιθοι της αθλητικής δημοσιογραφίας αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για τα νέα παιδιά, τα οποία παλεύουν με νύχια και με δόντια να πάρουν λίγη από τη λάμψη τους. Ένα νέο, ακατέργαστο διαμάντι του χώρου είχε την ευκαιρία να θαυμάσει χθες το αναγνωστικό κοινό του «Πρωταθλητή». Διάβαζες το έργο τέχνης του και νόμιζες ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο πείραμα κλωνοποίησης Έλληνα δημοσιογράφου.

Του ερευνητή-αναλυτή-στοχαστή, Κώστα Νικολακόπουλου. Ο μαθητής έδωσε τον καλύτερό του εαυτό για να φτάσει τον δάσκαλο και εν πολλοίς τα κατάφερε. Η ανάλυσή του για τα επιτεύγματα του φονιά των αντίπαλων διχτυών, Χασάν, θα μνημονεύεται για χρόνια ως η πιο απτή απόδειξη της ύπαρξης παράγκας στα Πούλιτζερ. Αν δεν υπήρχε σήμερα ο δημιουργός θα έπρεπε να έχει πιο πολλές υποψηφιότητες απ’ ό,τι ο Λάνθιμος στα Όσκαρ:

«Στην Αίγυπτο πίνουν νερό στο όνομα του 26χρονου φορ ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Μάλιστα δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως ο διεθνής επιθετικός κλήθηκε ξανά και στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα για τα παιχνίδια του Μαρτίου με τον Νίγηρα (προκριματικά Κόπα Άφρικα) και Νιγηρία (φιλικό)».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε τη συνέχεια στο sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.