ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συμφωνία κυβέρνησης–Γιαννακόπουλου για Βοτανικό-«Αν προχωρήσει το πρότζεκτ δίνω τις μετοχές της ΚΑΕ στον Ερασιτέχνη»

Συμφωνία κυβέρνησης–Γιαννακόπουλου για Βοτανικό-«Αν προχωρήσει το πρότζεκτ δίνω τις μετοχές της ΚΑΕ στον Ερασιτέχνη»

Φαίνεται πως ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και πρόεδρος του Ερασιτέχνη Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει έρθει σε συμφωνία με την κυβέρνηση για το γηπεδικό ζήτημα του τριφυλλιού στον Βοτανικό, με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη να το επιβεβαιώνει.

Μάλιστα, σε πρόσφατη τοποθέτησή του ο κ. Γιαννακόπουλος έκανε λόγο για προχωρημένες συζητήσεις και κατ’ αρχήν συμφωνία με την κυβέρνηση, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την πλευρά του κ. Βασιλειάδη.

«Υπάρχει βούληση από την πλευρά της κυβέρνησης να προχωρήσει το πρότζεκτ. Οι επαφές γίνονται εδώ και πολύ καιρό και δεν αποτελεί κάποιο προεκλογικό τρικ λόγω των πολιτικών εξελίξεων που προέκυψαν», τονίζεται από την πλευρά του υφυπουργού.

Εν ολίγοις, το θέμα του Βοτανικού και η διπλή ανάπλαση προχωρούν κανονικά, αφού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και η κυβέρνηση τα έχουν βρει και όλα κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση.

Εξάλλου, όπως δήλωσε ο κ. Γιαννακόπουλος στη Live Sport και τον Βασίλη Βέργη: «Εφόσον προχωρήσει το πρότζεκτ στον Βοτανικό, χαρίζω τις μετοχές της ΚΑΕ στον Ερασιτέχνη, ώστε να μπορέσει ο σύλλογος να λειτουργήσει στο μοντέλο της Μπαρτσελόνα. Και ο πρόεδρος να εκλέγεται από τον κόσμο».

Η ιδέα αυτή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μπορεί να αλλάξει επίπεδο σε όλα τον Παναθηναϊκό, αφού αν υλοποιηθεί η παραπάνω σκέψη, τότε ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να αποφασίζει με την ψήφο του ποιος θέλει να ηγείται της όλης προσπάθειας.

Όνειρο του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη είναι το μοντέλο της Μπαρτσελόνα, κάτι που απαιτεί την εγγραφή χιλιάδων μελών στον Α.Ο. και τη συμμετοχή τους σε αυτό το ιστορικό εγχείρημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί, ωστόσο, να προχωρήσει με πράξεις η λύση του Βοτανικού, να δημιουργηθούν γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ στη συγκεκριμένη περιοχή και μένει να φανεί τι θα δηλώσει στην επικείμενη συνέντευξη Τύπου (μετά τις εκλογές) ο κ. Γιαννακόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.