ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το πανάκριβο πεταχτάρι του Κώστα Κουφού

Το πανάκριβο πεταχτάρι του Κώστα Κουφού

Tο πράγμα φαινόταν από καιρό. Από πολύ καιρό. Το ότι, δηλαδή, η ΤΣΣΚΑ είχε κάνει βουτιά στο μπαούλο της και είχε βγάλει ένα πανίσχυρο μπουκέτο δολλαρίων για να πάρει έναν πολύ καλύτερο ψηλό από τον Οθέλο Χάντερ.

Στην αρχή του καλοκαιριού παρακολουθούσε με τεράστιο ενδιαφέρον την υπόθεση του Εντι Ταβάρες με την Ρεάλ Μαδρίτης. Αφού δεν μπόρεσε να κάνει κάτι, έριξε το ενδιαφέρον της στον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Βρήκε και εκεί, όμως, την πόρτα κλειστή. Ο Ολυμπιακός ήταν ανένδοτος. Πέρασε καιρός και οι Ρώσοι ξαναχτύπησαν την πόρτα των Πειραιωτών για τον Σέρβο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τα οικονομικά θέματα, που έχουν οι «ερυθρόλευκοι», πίστεψαν πολλοί ότι θα λυγίσουν. Δεν λύγισαν όμως. Ο Δημήτρης Ιτούδης ακολούθως ασχολήθηκε με τον Ντράγκαν Μπέντερ, τον Κροάτη του ΝΒΑ, αλλά όπως είναι γνωστό εδώ και λίγο ο Κώστας Κουφός είναι εκείνος, που παίρνει το χρίσμα. Είναι «βόμβα», είναι έκπληξη. Και καθώς αναφέραμε παραπάνω για μπαούλο, ο ομογενής σέντερ για τα επόμενα δύο χρόνια θα πάρει από την ΤΣΣΚΑ 6 εκ. δολλάρια. Το πακέτο του είναι για τέτοια χρήματα. Το τι θα προσφέρει, θα φανεί στο παρκέ.

  • Διαβάστε περισσότερα στο sdna.gr
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.