ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σoκαρισμένοι οι οργανωμένοι της Λάτσιο: Νεκρός με σφαίρα στο κεφάλι ο αρχηγός τους

Σoκαρισμένοι οι οργανωμένοι της Λάτσιο: Νεκρός με σφαίρα στο κεφάλι ο αρχηγός τους

Ο Φαμπρίτσιο Πισκιτέλι, ή αλλιώς Diabolik όπως ήταν το παρατσούκλι του, βρέθηκε νεκρός στη Ρώμη. Επρόκειτο για τον αρχηγό των οργανωμένων οπαδών της Λάτσιο, ο οποίος δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι.

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση, στην προσπάθειά της να εντοπίσει τους δράστες. Στο παρελθόν ο Πισκιτέλι είχε φυλακιστεί για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ είχε δικαστεί για το γεγονός ότι εκβίασε τον πρόεδρο της Λάτσιο, Κλάουντιο Λοτίτο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καθόλη τη διάρκεια της ζωής του είχε συγκεντρώσει περιουσιακά στοιχεία άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ, συμπεριλαμβανομένων αυτοκινήτων, πολυτελών ακινήτων και εταιρικών επενδύσεων μετοχικού κεφαλαίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.