ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σοβαρό πρόβλημα στο μάτι για οπαδό του ΠΑΟΚ – Χρειάζεται επέμβαση

Σοβαρό πρόβλημα στο μάτι για οπαδό του ΠΑΟΚ – Χρειάζεται επέμβαση

Δυσάρεστες είναι οι συνέπειες των όσων συνέβησαν χθες (22/8) στην Μπρατισλάβα στον αγώνα της Σλόβαν με τον ΠΑΟΚ, όταν η αστυνομία της Σλοβακίας έκανε χρήση πλαστικών σφαιρών, τραυματίζοντας τρεις Έλληνες οπαδούς του Δικεφάλου.

Οι δύο νοσηλεύονται ακόμα σε νοσοκομείο της Σλοβακίας, όμως ο τρίτος έχει υποστεί σοβαρή ζημιά στο μάτι και χρειάζεται άμεση επέμβαση. Για αυτό το λόγο θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη με το τσάρτερ των “ασπρόμαυρων” προκειμένου να μην χαθεί άλλος χρόνος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, ακόμα η σλοβακική αστυνομία, αλλά και η διοίκηση της Σλόβαν δεν έχουν πάρει καμία επίσημη θέση για το θέμα, την ώρα που ο ΠΑΟΚ μοιάζει αποφασισμένος να πάει την περίπτωση στην UEFA και να την κυνηγήσει μέχρι τέλους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.