ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τι φέρνουν στον ΠΑΟΚ οι δύο πρώτες βόμβες

Τι φέρνουν στον ΠΑΟΚ οι δύο πρώτες βόμβες

Ο ΠΑΟΚ… πυροδοτεί δύο πραγματικές «βόμβες» και η έλευση των Μπόμπι Μπράουν – Κλιντ Τσάπμαν αναμένεται να δώσει πολλά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το 2019 έφυγε με μία μεγάλη είδηση για τους φίλους του ΠΑΟΚ. Το μπασκετικό τμήμα του συλλόγου βίωσε έναν πολύ άσχημο πρώτο γύρο στη Basket League (3- 10) και ο κίνδυνος του υποβιβασμού έδωσαν το… σύνθημα στο Ιβάν Σαββίδη, που έδωσε εντολή να γίνει άμεσα το καλύτερο δυνατό για τον σύλλογο με ένα διπλό πρωτοχρονιάτικο δώρο!

  • Διαβάστε περισσότερα στο sdna.gr
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.