ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έγινε και αυτό: Διαιτητής διέκοψε αγώνα επειδή… τσακώνονταν γυναίκες στην εξέδρα! (βίντεο)

Έγινε και αυτό: Διαιτητής διέκοψε αγώνα επειδή… τσακώνονταν γυναίκες στην εξέδρα! (βίντεο)

Η αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα τα έχουμε δει όλα. Τσακωμούς, τραμπουκισμούς σε διαιτητές και πολλά ακόμα. Έχουμε δει αγώνες να μην διακόπτονται ακόμα και όταν στις κερκίδες επικρατούν σκηνές πολέμου, όμως ένα διαιτητής αποφάσισε να σταματήσει αγώνα εξαιτίας ενός καυγά γυναικών.

Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην αναμέτρηση του Πανφαληρικού με τον Ολυμπιακό Π. με τον διαιτητή να διακόπτει τον αγώνα λόγω γυναικείου καυγά στην κερκίδα.

Συγκεκριμένα, σε μια ανύποπτη στιγμή κατά την διάρκεια της αναμέτρησης και χωρίς να έχει γνωστό ποια ήταν η αιτία της έντασης, μια γυναίκα, άρχισε να μαλώνει με μια άλλη στην εξέδρα, ενώ στον καυγά πήρε μέρος και η κόρη της.

Μάλιστα, ο καβγάς των μητέρων και των συντρόφων των παικτών κορυφώθηκε με την ανταλλαγή χυδαίων εκφράσεωνς.

Δείτε το φοβερό σκηνικό…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.