ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μέλος της καλύτερης ομάδας της Euroleague για την δεκαετία ο Γιώργος Πρίντεζης (βίντεο)

Μέλος της καλύτερης ομάδας της Euroleague για την δεκαετία ο Γιώργος Πρίντεζης (βίντεο)

Μέλος της καλύτερης ομάδας της Euroleague για την δεκαετία 2010-2020 ψηφίστηκε ο Γιώργος Πρίντεζης.

«Αν κάποιος μου έλεγε πριν λίγα χρόνια ότι θα ήμουν μέλος της καλύτερης πεντάδας, μάλλον θα του έλεγα πως είναι τρελός. Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου και προσπαθώ να το αποφεύγω σε όλες τις συνεντεύξεις μου. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι χαρούμενος, αλλά χαίρομαι περισσότερο για όσα πετύχαμε με την ομάδα μου. Κατακτήσαμε δύο μεγάλους τίτλους, δώσαμε χαρά στον κόσμο μας και πήγαμε άλλες δύο φορές στο Final Four. Η χαρά του κόσμου είναι κάτι που μου δίνει δύναμη και ενέργεια. Όσο μεγαλώνω κοιτάζω περισσότερο να κερδίζει η ομάδα μου, να απολαμβάνω το παιχνίδι και να βοηθώ για να κερδίζουμε», τόνισε και πρόσθεσε: «Το 2012 κανένας δεν μας περίμενε και όλοι νόμιζαν πως θα μας κερδίσουν εύκολα. Το 2013 όλοι ήξεραν ότι ήμασταν επικίνδυνοι και μας περίμεναν, αλλά είχαμε καλή χημεία, παίξαμε εξαιρετικά σε άμυνα και επίθεση και κερδίσαμε ξανά τον τίτλο».

Ο Πρίντεζης είναι ο δεύτερος Έλληνας στην κορυφαία ομάδα μετά τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ενώ όλα δείχνουν πως στους εκλεκτούς θα είναι και ο Βασίλης Σπανούλης. Πέραν των δύο Ελλήνων, έχουν ήδη ανακοινωθεί ως μέλητης κορυφαίας ομάδας οι Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Κάιλ Χάινς, Λούκα Ντόντσιτς και Μίλος Τεόντοσιτς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.