ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρωσίδα Παγκόσμια Πρωταθλήτρια δέχθηκε πρόταση να γίνει call girl – «Σε παρακαλώ, μην το αρνηθείς» (φώτο)

Ρωσίδα Παγκόσμια Πρωταθλήτρια δέχθηκε πρόταση να γίνει call girl – «Σε παρακαλώ, μην το αρνηθείς» (φώτο)

Η 29χρονη, Ντάρια Κλίσινα, ασημένια Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο άλμα εις μήκος το 2017 στο Λονδίνο, αποκάλυψε πως δέχθηκε πρόταση μέσω των social media για να γίνει «συνοδός πολυτελείας» στις ΗΠΑ.

Η Κλίσινα, η οποία κατοικεί στην Ατλάντα της Γεωργίας, ανέφερε ότι έλαβε ένα μήνυμα στα social media από έναν άγνωστο άντρα που την κάλεσε ρητά να μπει στη βιομηχανία των συνοδών και της εξήγησε όλα τα πλεονεκτήματα της ύπαρξης ενός κοριτσιού υψηλού επιπέδου.
https://www.instagram.com/p/B-9cFBQneCn

«Μου προσφέρθηκε να παρέχω υπηρεσίες συνοδών. Αυτό έγινε πριν περίπου έξι μήνες. Ήμουν πραγματικά σοκαρισμένη. Ένας άγνωστος άντρας μου έστειλε μήνυμα στο Instagram. Δεν έχω τη συνήθεια να είμαι αγενής, αλλά απέρριψα κατηγορηματικά την προσφορά. Είπα συγγνώμη, αλλά δεν με ενδιαφέρει και μου είπε: “σε παρακαλώ, μην το αρνηθείς, δεν γνωρίζεις όλους τους όρους. Σου προσφέρω τεράστιο χρηματικό ποσό”. Μου είπε ότι θα κερδίσω 200.000 δολάρια το μήνα», είπε η Κλίσινα στο sports.ru.

Η Ρωσίδα αθλήτρια του άλμα εις μήκος κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα IAAF 2017 στο Λονδίνο, που είναι και το υψηλότερο αθλητικό της επίτευγμα μέχρι στιγμής.
https://www.instagram.com/p/B-R4vTgHNxJ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το 2016 ήταν η μόνη αθλήτρια της χώρας που αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο μετά την απαγόρευση συμμετοχής ολόκληρης της αθλητικής ομάδας στους Θερινούς Αγώνες.
https://www.instagram.com/p/B-yn9E-ocu3

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.