Η παιδική ηλικία του Λιονέλ Μέσι: «Βγες έξω γιατί θα σε σκοτώσουμε» του φώναζαν τα άλλα παιδιά

Η παιδική ηλικία του Λιονέλ Μέσι: «Βγες έξω γιατί θα σε σκοτώσουμε» του φώναζαν τα άλλα παιδιά

Για την παιδική ηλικία του Αργεντινού σούπερ σταρ στη γειτονιά του στο Ροσάριο μίλησε ο ξάδρφος του Λιονέλ Μέσι, Μάξι Μπιανούτσι.

«Στη γειτονιά έπαιζε μαζί μας, ήμασταν μεγαλύτεροι και μας έλεγαν: “Τρελοί, βγάλτε τον έξω, επειδή πρόκειται να τον σκοτώσουμε”. Ήθελαν να τον χτυπήσουν, αλλά ήταν υπομονετικός και δεν παραπονιόταν.

Όταν ήταν 8 ή 9 ετών, σηκωνόμουν νωρίς τα Σάββατα για να τον παρακολουθώ να παίζει και έκανε εντυπωσιακά πράγματα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω», είπε ο Μπιανούτσι στην «Ole», κάνοντας αναδρομή στην παιδική ηλικία του Μέσι.

Όσον αφορά στην πιθανότητα να παίξει και πάλι ποδόσφαιρο στην χώρα του, ο ξάδερφος του ηγέτη της Μπάρτσα είπε:

«Ο Λέο έχει μεγάλη αγάπη για την Αργεντινή, ο κόσμος δεν το κατάλαβε ποτέ αυτό.

Αν δεν ήμασταν μια χώρα χωρίς ασφάλεια, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα έπαιζε στην Αργεντινή, αυτό είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να επηρεάσει την επιστροφή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το όνειρό μου είναι να τον δω να παίζει και πάλι για την Νιούελς, αλλά καταλαβαίνω ότι είναι περίπλοκο. Είναι δύσκολο, φανταστείτε ότι ο Μέσι θα παίζει κλάσικο και τα παιδιά θα πηγαίνουν σχολείο… η πόλη είναι κόλαση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.