ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θετικός στον κορωνοϊό πρώην παίχτης του ΝΒΑ και νυν προπονητής – Τέθηκε σε απομόνωση

Θετικός στον κορωνοϊό πρώην παίχτης του ΝΒΑ και νυν προπονητής – Τέθηκε σε απομόνωση

​​​​Ο θρύλος του ΝΒΑ, Πάτρικ Γιούιν, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, γεγονός που επιβεβαίωσαν από κοινού τόσο ο ίδιος όσο και το Τζόρτζταουν, στο οποίο εργάζεται ως προπονητής από το 2017.

Ο 57χρονος Γιούιν τοποθετήθηκε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter για το γεγονός, σημειώνοντας: «Βρέθηκα θετικός στον κορωνοϊό. Ο ιός είναι σοβαρός και δεν πρέπει να τον παίρνετε χαλαρά. Θέλω να ενθαρρύνω τους πάντες να μείνουν ασφαλείς και να φροντίζουν τους αγαπημένους τους». Ο Γιούιν τέθηκε σε απομόνωση σε νοσοκομείο της περιοχής του Τζόρτζταουν.

Ο Πάτρικ Γιούιν έχει γράψει ξεχωριστή ιστορία στο ΝΒΑ, όντας μέλος του Ηall of Fame από το 2008. Αγωνίστηκε στο ΝΒΑ για 15 χρόνια, με το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του να τον βρίσκει στους Νικς, ενώ φόρεσε της φανέλα των Σούπερσονικς και Μάτζικ, έχοντας κατά μέσο όρο 22.8 πόντους, 10.4 ριμπάουντ και 2.7 κοψίματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.