ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο «πλακατζής» Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει φάρσα στην Οσάκα – Δεν φαντάζεστε τι της έκανε (βίντεο)

Ο «πλακατζής» Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει φάρσα στην Οσάκα – Δεν φαντάζεστε τι της έκανε (βίντεο)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι εξπέρ στις… πλάκες.

Και στην διάρκεια ενός live chat στο Instagram με την Ναόμι Οσάκα, έκανε την Γιαπωνέζα να πιστέψει στα όσα… απίθανα της έλεγε για τα μαλλιά του. Τσιτσιπάς και Οσάκα είναι πολλοί καλοί φίλοι (υπήρξαν φήμες πως είναι ζευγάρι, αλλά διαψεύστηκαν) και αποφάσισαν να μιλήσουν live στα σόσιαλ, με τον Έλληνα άσο να κάνει μία πλάκα στην κάτοχο δύο γκραν σλαμ.

Οι δυο τους άρχισαν να μιλούν για περιποίηση μαλλιών, με την Οσάκα να τον ρωτά ποιο είναι το μυστικό του που κρατάει την κόμη του σε καλό επίπεδο.

Ποια ήταν η απάντησή του; Ότι χρησιμοποιεί ελαιόλαδο, ξύδι, γουασάμπι και… μαγιονέζα.

«Βάζω ελληνικό ελαιόλαδο στα μαλλιά μου, μετά λίγο γουασάμπι και λίγο ξύδι επίσης. Ανακατεύονται καλά και τότε το αφήνω 25-30 λεπτά περίπου και μετά πηγαίνω για μπάνιο. Βάζω και μαγιονέζα. Το κάνω μια φορά την εβδομάδα», της είπε με πολύ σοβαρό ύφος, με την Οσάκα να μένει έκπληκτη.

«Αυτό είναι τρελό! Και δε μυρίζει;» τον ρώτησε η Γιαπωνέζα, με τον Τσιτσιπά να μην κρατιέται και να αποκαλύπτει την αλήθεια. «Στ’ αλήθεια με πίστεψες; Τα βγάζω από το μυαλό μου! Είμαι τόσο καλός στα ψέματα! Όλη μου τη ζωή νόμιζα ότι ήμουν κακός σε αυτό, αλλά τώρα ξαφνικά έγινα καλός», είπε.

https://twitter.com/atptour/status/1264305673283629056

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δυο τους, πέρα από την φάρσα του Τσιτσιπά, μοιράστηκαν το πως έχουν περάσει την εμπειρία της καραντίνας μακριά από τα κορτ, με τον Στέφανο να απαντά: «Ένιωθα απαίσια. Ένιωθα πως έπαιρνα λίπος και δεν ένιωθα υγιής. Γι’ αυτό και προσπάθησα να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό. Είναι ωραίο να μπορείς να κάνεις μια καλή προπόνηση, να ιδρώνεις, να νιώθεις ενεργός. Αισθάνεσαι καλά. Και μετά μπορείς να καταναλώσεις όλες τις θερμίδες που θες, όλο το παγωτό που μου αρέσει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.