ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Απίστευτα πράγματα στη Ρουμανία: Βρήκαν κινητό στο χορτάρι έπειτα από 80 λεπτά σε ματς… κεκλεισμένων (βίντεο)

Απίστευτα πράγματα στη Ρουμανία: Βρήκαν κινητό στο χορτάρι έπειτα από 80 λεπτά σε ματς… κεκλεισμένων (βίντεο)

Τα έχουν δει όλα τα ματάκια μας, αυτό όμως που έγινε στη Ρουμανία δεν πρέπει να έχει επαναληφθεί, καθώς έπειτα από 80 λεπτά παιχνιδιού – το οποίο ήταν κεκλεισμένων των θυρών – βρήκαν κινητό τηλέφωνο στο χορτάρι.

Το πιο αλλόκοτο συμβάν έλαβε χώρα στο παιχνίδι της Άστρα Γκιούργκιου με τη Σέπσι, όταν ο παίκτης των γηπεδούχων, Ρομάριο Μόισε βρήκε… κινητό στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, μετά από 80 λεπτά αγώνα!

Το παιχνίδι διεξαγόταν χωρίς οπαδούς στις κερκίδες, συνεπώς το «μυστικό» αντικείμενο δεν θα μπορούσε να ανήκει σε κάποιον θεατή. Φυσικά, το πιο περίεργο από όλα είναι το ότι κανείς δεν έτυχε να το παρατηρήσει σε όλη τη διάρκεια του ματς και τα μέλη και των δύο ομάδων πρέπει ακόμα να ψάχνουν… τίνος είναι.

Δείτε το αστείο περιστατικό:


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.