ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μαλλί με μαλλί: Δικαίωση για την σύζυγο του Βάρντι – Δεν διέρρευσε την προσωπική ζωή της Ρούνεϊ (φώτο)

Μαλλί με μαλλί: Δικαίωση για την σύζυγο του Βάρντι – Δεν διέρρευσε την προσωπική ζωή της Ρούνεϊ (φώτο)

Τον περασμένο Οκτώβριο είχαμε ένα ξεκατίνιασμα ανάμεσα στην γυναίκα του Τζέιμι Βάρντι και στην γυναίκα του Γουέιν Ρούνεϊ, καθώς η τελευταία βρήκε έναν τρόπο για να καταλάβει ποιος ήταν αυτός (ή μάλλον αυτή) που διέρρεε στον Τύπο πληροφορίες για τη ζωή της.

Έτσι, απέκλεισε τους πάντες από τον λογαριασμό της στο Instagram, εκτός από τη Ρεμπέκα Βάρντι. Η τελευταία, δεν γνώριζε πως ήταν η μοναδική που έβλεπε τα πάντα από την Κολίν Ρούνεϊ, που με τη σειρά της απλά άρχισε να δημοσιεύει ψεύτικες ιστορίες για να δει αν θα «τσιμπήσει» η γυναίκα του Βάρντι.

https://www.instagram.com/p/B0TWrQrBK_U

https://www.instagram.com/p/BzxfF0DhT_V

Από την πλευρά της, η σύζυγος του επιθετικού της Λέστερ, είχε σχολιάσει στο Instagram πως είναι έγκυος και πως θα κινηθεί νομικά, καθώς φοβόταν μην επηρεαστεί η πορεία της υγείας της από το στρες που της προκλήθηκε!

https://www.instagram.com/p/CHPm-gJJQp0

Όπερ και εγένετο! Ειδικότερα, έναν χρόνο σχεδόν αργότερα η κυρία Βάρντι απαλλάχθηκε σε πρώτο βαθμό από τις κατηγορίες με απόφαση του δικαστή Justice Warby, με την Ρούνεϊ να καλείται να πληρώσει £23000 για συκοφαντική δυσφήμιση. Όπως φαίνεται δεν ήταν η ίδια η 38χρονη που διέρρευσε τις ιστορίες στα Μέσα, αλλά κάποιος άλλος που είχε πρόσβαση στον λογαριασμό της στο Instagram.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί πως… το σίριαλ έχει συνέχεια, καθώς η εκδίκαση της υπόθεσης αναμένεται να συνεχιστεί μέσα στο 2021 με τις δύο μονομάχους να ακονίζουν τα μαχαίρια τους!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.