ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ντιέγκο Μαραντόνα: Έπεσε από το κρεβάτι και χτύπησε μία εβδομάδα πριν τον θάνατό του

Ντιέγκο Μαραντόνα: Έπεσε από το κρεβάτι και χτύπησε μία εβδομάδα πριν τον θάνατό του

Οι λεπτομέρειες σχετικά με τις συνθήκες υπό τις οποίες πέθανε ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα συνεχίζουν να εμφανίζονται, καθώς περνούν οι μέρες και η δικαιοσύνη προχωρά με την έρευνα.

Η Οχέδα ήταν πρώην σύντροφος του Μαραντόνα και μητέρα του γιου του Ντιέγκο Φερνάντο και φέρεται να διατηρούσε επαφές μέχρι την τελευταία στιγμή, με τον παλαίμαχο σούπερ σταρ.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Μπάουντρι υποστήριξε ότι οι συνθήκες ζωής του Ντιεγκίτο δεν ήταν οι κατάλληλες και ότι ο γιατρός του φέρει ευθύνες για το θάνατό του.

Οι δηλώσεις του Μπάουντρι

«ο Ντιέγκο έπεσε από το κρεβάτι πριν από λίγες ημέρες (σ.σ. πριν τον θάνατό του) και χτύπησε στον τοίχο στο δεξί μέρος του κεφαλιού. Και δεν του έκαναν καμία εξέταση, απολύτως τίποτα. Ο θάνατος του Μαραντόνα μπορούσε να αποφευχθεί. Ο Λούκε είναι καλός άνθρωπος, αλλά αν εγώ έχω την καλύτερη Φεράρι του κόσμου και την δώσω σε ένα παιδί πέντε ετών, θα μου την διαλύσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την Δευτέρα, λίγες ημέρες πριν από τον θάνατό του, ο Ντιέγκο λέει στην Βερόνικα ότι θέλει να την δει. Και η Βέρο πήγε να δει τον Μαραντόνα, αλλά δεν είχε δίπλα του κανέναν γιατρό, ούτε τίποτα. Ο Μαραντόνα δεν είχε καν κανονική τουαλέτα στο δωμάτιο, είχε μια χημική, όπως αυτές στα κάμπινγκ, όχι μια κανονική τουαλέτα. Και το δωμάτιο ήταν πολύ μικρό. Δεν ήταν το κατάλληλο μέρος για τον Ντιέγκο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.