ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ: «Έχουμε πληροφορίες για προσβλητικά πανό για τη μνήμη του Μιχάλη Κατσουρή»

«Διασφαλίστε να μην εμφανιστούν»

ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ: «Έχουμε πληροφορίες για προσβλητικά πανό για τη μνήμη του Μιχάλη Κατσουρή»

Η 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League ολοκληρώνεται σήμερα με το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, με την Ένωση να ενημερώνει για τις πληροφορίες της περί προσβλητικών πανό ή κορεό για τον Μιχάλη Κατσούρη, ζητώντας να μην εμφανιστεί τίποτα τέτοιο.

Στους ανθρώπους των Κιτρινόμαυρων έφτασαν πληροφορίες για πανό ή κορεό ή και τα δύο μαζί που ετοιμάζονται από τους οπαδούς των Πράσινων και θα είναι προσβλητικά για τη μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη που δολοφονήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια έπειτα από επέλαση Κροατών χούλιγκαν.

Έτσι, έγινε η σχετική ενημέρωση προς όσους έπρεπε, με την ΠΑΕ να αναφέρει τα εξής…

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει πως τέθηκαν υπόψη της πληροφορίες που ευχόμαστε να μην ισχύουν, για πιθανή εμφάνιση πανό ή κορεό ή και τα δύο μαζί, προσβλητικών για την μνήμη του Μιχάλη, απόψε στην Λεωφόρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απευθυνθήκαμε άμεσα στις αρχές που είναι αρμόδιες για την τήρηση της τάξης και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, θέσαμε υπόψη τις πληροφορίες, ενώ ενημερώσαμε και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ζητήσαμε να ελεγχθεί αν ισχύουν οι πληροφορίες κι αν ισχύουν να διασφαλιστεί είτε πως δεν θα περάσουν στο γήπεδο τα πανό, είτε αν έχουν περάσει ήδη να διασφαλιστεί πως θα απομακρυνθούν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.