Αποσύρεται από το MotoGP ο Β. Ρόσι; – «Η καραντίνα με κάνει να πάρω τη μεγάλη απόφαση πιο εύκολα»

Αποσύρεται από το MotoGP ο Β. Ρόσι; – «Η καραντίνα με κάνει να πάρω τη μεγάλη απόφαση πιο εύκολα»

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να αποσυρθεί άμεσα από το MotoGP ο Ιταλός πρωταθλητή, Βαλεντίνο Ρόσι, υποστηρίζοντας ότι η καραντίνα τον βοήθησε στο να πάρει πιο εύκολα τη μεγάλη απόφαση.

«Θα πρέπει να είμαι ειλικρινής, πέρασα μια φανταστική καραντίνα. Πέρασα πολύ καλά επειδή έμεινα στο σπίτι μου, χαλάρωσα, πέρασα ώρες με τη μητέρα μου, την κοπέλα μου, τα ζώα μου. Γενικώς, ήταν πολύ ωραία. Για εμένα ήταν περίεργο γιατί είχα από το 1995 να ζήσω κάτι τέτοιο, όλη μου η ζωή ήταν να ταξιδεύω ανά τον κόσμο σε πίστες. Ήταν περίεργο συναίσθημα αρχικά αλλά μου άρεσε πολύ να είμαι στο σπίτι μου και κυρίως, να ζω χωρίς τη συνεχή πίεση που σου ασκούν οι αγώνες. Αυτό είναι το καλό συναίσθημα. Μπορώ πλέον να φανταστώ τη ζωή μου στο μέλλον, όταν θα σταματήσω να αγωνίζομαι. Επίσης θεωρώ ότι θα περνάω και καλά όταν σταματήσω. Οπότε αυτό είναι καλό και ίσως να με κάνει να πάρω τη μεγάλη απόφαση πιο εύκολα» είπε ο VR46.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά, μίλησε για την πιθανότητα να συνεχίσει στην Petronas από το 2021. «Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να τρέξω με την Petronas. Σίγουρα δεν είναι μια εργοστασιακή ομάδα, όμως είναι μια φανταστική ομάδα, με υψηλό επίπεδο ατόμων και μηχανικών, έχουν πολλά νέα παιδιά που δουλεύουν εκεί και κάνουν τρομερή δουλειά με τον Κουαρταραρό και τον Μορμπιντέλι. Δεν κάνω αποχαιρετιστήρια περιοδεία πηγαίνοντας εκεί, το διάβασα σε μια εφημερίδα αυτό και οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι θα πάω εκεί μόνο αν μπορώ να είμαι ανταγωνιστικός, να κερδίσω αγώνες, να παλέψω για μια θέση στο βάθρο. Οπότε σίγουρα, αν συνεχίσω θα θέλω να είμαι στην πρώτη γραμμή, να προσπαθώ να κάνω καλούς αγώνες» ήταν τα λόγια του Βαλεντίνο Ρόσι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.