ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Formula 1: Χαμός στην εκκίνηση – «Κόκκινη» σημαία και επτά μονοθέσια έξω (βίντεο)

Formula 1: Χαμός στην εκκίνηση – «Κόκκινη» σημαία και επτά μονοθέσια έξω (βίντεο)

Φαίνεται πως η Ιταλία… κάτι έχει! Πριν από μια εβδομάδα είχαμε ένα επεισοδιακό Grand Prix στην Μόντσα και φαίνεται πως και στο Μουτζέλο θα έχουμε τα ίδια.

Αν η καλή μέρα φαίνεται από το… πρωί τότε το Γκραν Πρι της Formula 1 στην Τοσκάνη ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο, αφού ήδη μετά από 9 μόλις γύρους έχουν εγκαταλείψει 7 πιλότοι λόγω μηχανικών προβλημάτων αλλά και μίας κακής εκτίμησης, που οδήγησε σε μεγαλειώδη καραμπόλα.

Με πρόβλημα για τον Μαξ Φερστάπεν ξεκίνησε το Γκραν Πρι της Τοσκάνης, αφού παραπονέθηκε πως δεν είχε δύναμη στον πίσω κινητήρα, στην πρώτη στροφή τέθηκε νοκ άουτ μεζί με τον Πιερ Γκάσλι και τον Κάρλος Σάινθ, μετά από διπλό τρακάρισμα.

Αρχικά ο Στρολ χτύπησε τον Σάινθ και εν συνεχεία υπήρξε σύγκρουση με τον Γκασλί που βγήκε από την πίστα και έπεσαν πάνω στον Φερστάπεν ο οποίος βγήκε εκτός πίστας.

Το αυτοκίνητο ασφαλείας μπήκε στην πίστα, αλλά μόλις υψώθηκε η πράσινη σημαία της επανεκκίνησης… ξανάγινε. Ο Βάλτερι Μπότας άργησε να πατήσει γκάζι και οι 17 οδηγοί που ακολουθούσαν στριμώχτηκαν πίσω του, με αποτέλεσμα οι Κάρλος Σάινθ, Κέβιν Μάγκνουσεν, Αντόνιο Τζιοβινάτσι και Νικολάς Λατιφί να εγκαταλείψουν νωρίς από τον αγώνα, ενώ λίγο αργότερα εκτός τέθηκε ο Στεφάν Οκόν λόγω προβλήματος στα φρένα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.