ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Mercedes: Μια ακόμη πιο ακραία AMG GT R με πτερύγια και εκκωφαντική μπούκα εξάτμισης (vid)

Mercedes: Μια ακόμη πιο ακραία AMG GT R με πτερύγια και εκκωφαντική μπούκα εξάτμισης (vid)

Το καμουφλάζ που φορούσε αυτή η πρωτότυπη AMG GT R δεν μας αφήνει να αποφανθούμε με σιγουριά, αλλά υποπτευόμαστε ότι αυτό το μυστηριώδες αυτοκίνητο έχει φαρδύτερο εμπρός μετατρόχιο από το στάνταρ μοντέλο.

Το περίεργο δε είναι ότι το νέο αυτοκίνητο, που έρχεται κολλητά με την GT R που έχουμε ήδη δει, δεν βρίσκεται στον προγραμματισμό των μοντέλων για το 2017, κάτι που το καθιστά ακόμη πιο σημαντικό.

Και όταν λέμε σημαντικό δεν εννοούμε τον εμπορικό διασκελισμό της Mercedes-Benz και πώς αυτό τον επηρεάζει, αλλά για την ικανότητά του να ξεπεράσει πολλά σούπερκαρ εγνωσμένης αξίας και ικανότητας στην Πράσινη Κόλαση. Αυτή τη στιγμή, υπάρχει μια διαφορά της τάξης των πέντε δευτερολέπτων μεταξύ του χρόνουπου είχε πετύχει η SLS AMG Black Series το 2014 και αυτού που πέτυχε η στάνταρ AMG GT.

Και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που υποθέτουμε ότι η σκληροπυρηνική GT R θα μπορούσε να είναι η νέα Black Series, ο τρόπος της Στουτγάρδης να διαφημίζει την αγωνιστική εμπειρία της, για να μην αναφέρουμε τατεράστια ποσά που μπαίνουν στα ταμεία της από μια ειδική πελατεία.

Τα εμπρός πτερύγια του πρωτοτύπου που βλέπετε στο video θυμίζουν την SLS Black Series, αλλά το σύστημα εξάτμισης παραμένει ένα μυστήριο. Μοιάζει σχεδόν σαν να προσπάθησαν να φτιάξουν μια εξάτμιση Bosozokuκαι να άλλαξαν τα σχέδιά τους στη μέση της δουλειάς.

Η μόνη αναφορά για μια GT R Black Series είχε γίνει από το Autocar και την είχαμε αναδημοσιεύσει τον Ιούνιο, μοντέλο που έχει επιβεβαιωθεί ανεπίσημα για το 2018. Οι λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά η ισχύς αναμένεται να ξεπερνά τους 600 ίππους. Φυσικά κάτω από το καπό θα βρίσκεται ο διτούρμπινος 4λιτρος V8, μοτέρ πασπαρτού για όλα τα μελλοντικά μοντέλα επιδόσεων. Στη βασική έκδοσή του ξεκινά από τους 476 PSκαι στο πρώτο μοντέλο που αναμένεται να ανέβει στους 600 PS είναι η AMG  E 63. Και βέβαια, ισχύς που θα ανεβαίνει ακόμα και στα 700 άλογα δεν πρέπει να θεωρείται απίθανη, καθώς αυτά είναι τα καλά της υπερτροφοδότησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: Γιάννης Κουτσουφλάκης, drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.