ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Nissan 200SX με V8 κινητήρα «ντριφτάρει» χωρίς σταματημό

Βίντεο: Nissan 200SX με V8 κινητήρα «ντριφτάρει» χωρίς σταματημό

Ως η χώρα που μας έβαλε στον κόσμο του drift, η Ιαπωνία έχει βγάλει μερικά εκπληκτικά αυτοκίνητα, που έχουν την αλητεία στο αίμα του. Η Nissan έχει μεγάλη εμπειρία σε αυτό και το 200SX είναι ένα από τα οχήματα που σε προκαλούν να μην ισιώσεις πουθενά. Τι γίνεται, όμως, αν τοποθετήσεις ένα πανίσχυρο V8 κινητήρα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού;

Το συγκεκριμένο 200SX έχει κάτω από το καπό έναν LS3 V8 κινητήρα και στη θέση του οδηγού βρίσκεται ο Steve Biagioni, που, όπως έχεις καταλάβει είναι επαγγελματίας drifter. Το θέαμα που προσφέρει στο φετινό Monza Rally Show είναι εκπληκτικό, λιώνοντας τα πίσω ελαστικά, πάντα υπό την εκπληκτική ηχητική συνοδεία του V8.

Δείτε το βίντεο:

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: autoblog.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.