ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: «Στις λάσπες» με ένα Ariel Nomad

Βίντεο: «Στις λάσπες» με ένα Ariel Nomad

Ο Rory Reid του Top Gear μας δείχνει τον μοναδικό λόγο που έχει κατασκευαστεί το Ariel Nomad, που δεν είναι άλλος από την διασκέδαση. Το πλάνο της εταιρίας όσον αφορά στο Nomad ήταν σχετικά απλό. Παίρνεις ένα Atom, του συμπληρώνεις το σωληνωτό πλαίσιο ώστε να προφυλάσσει τον οδηγό και σε περίπτωση ανατροπής, του βάζεις μαλακές αναρτήσεις με μεγάλη διαδρομή, off-road ελαστικά και έναν λιγότερο “ακραίο” κινητήρα και δημιουργείς ένα “παιχνίδι” παντός εδάφους.

Με βάρος μόλις 690 κιλά και απόδοση που αγγίζει τα 238 άλογα και 300 Nm από έναν κινητήρα 2,4 λίτρων της Honda, δεν είναι δύσκολο ν’ απομακρύνει με λύσσα τα χώματα και τις λάσπες από το διάβα του, χαρίζοντας μεγάλα χαμόγελα σε όποιον βρίσκεται πίσω από το τιμόνι.

Δείτε το βίντεο:

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; text-align: justify; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: autoblog.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.