ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι πρώτες φωτογραφίες της Aston Martin DB11

Οι πρώτες φωτογραφίες της Aston Martin DB11

Διέρρευσαν οι πρώτες μη «καμουφλαρισμένες» φωτογραφίες της Aston Martin DB11 που θα παρουσιαστεί επίσημα στη Γενεύη. Είναι μία σε κίνηση και δύο από το μισολοκληρωμένο εσωτερικό του αυτοκινήτου δοκιμών.

Η DB11 είναι η συνέχεια της DB9, μια και το DB10 αφιερώθηκε στο αυτοκίνητο του James Bond που παράχθηκε σε 10 μόνο κομμάτια, ένα από τα οποία θα βγει σε πλειστηριασμό για φιλανθρωπικό σκοπό!

Παρ’ όλη τη συνεργασία με την AMG, τη γνωστή AMG, το σασί του αυτοκινήτου είναι σχεδιασμένο από την Aston Martin και όχι ένα αντίγραφο αλουμινένιου σασί της AMG GT. Θα βασίζεται ουσιαστικά στη νέα πλατφόρμα VH που επισημαίνει και την επιστροφή της εταιρίας στην αγορά. Η ίδια πλατφόρμα θα χρησιμοποιηθεί στη Vantage το 2018 και το DBX αργότερα.

Κομμάτια της ανάρτησης προέρχονται από την AMG GT, για λόγους μείωσης του μη φερόμενου βάρους. Το όλο στήσιμο του αυτοκινήτου το έχει αναλάβει ο πρώην μηχανικός της Lotus Matt Becker. Καινούριο θα είναι το 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο της DB11, που θα είναι εναλlακτική λύση στο, επίσης καινούριο, 8άρι αυτόματο της ZF. Θα χρησιμοποιηθούν δύο κινητήρες. Ένας ο V8 των 4 λίτρων της Mercedes AMG GT, με απόδοση 450 με 500 ίππους. Ο άλλος θα είναι ο τυπικός V12 της Aston Martin, με κυβισμό μειωμένο στα 5,2 λίτρα και διπλό turbo. Η απόδοση θα αγγίζει τους 600 ίππους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το εσωτερικό λέγεται ότι θα είναι επηρεασμένο από την Mercedes Benz και ιδιαίτερα την S-Class, από την οποία έχει δανειστεί και τον πίνακα οργάνων. Αρκετή βάση έχει δοθεί στους χώρους, μια και ο αρχικός σχεδιασμός ήθελε την DB11 να είναι ένα καθαρά 4θέσιο coupe επιδόσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.