ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο πρώην παρουσιαστής του Top Gear, Ρ.Χάμοντ συγκλονίζει 18 χρόνια μετά ατύχημα που είχε – Πήγαινε με 370 χλμ/ώρα

Ο Χάμοντ ανέλαβε μέρος της ευθύνης για το ατύχημα που είχε το 2006 και του άλλαξε την ζωή

Ο πρώην παρουσιαστής του Top Gear, Ρ.Χάμοντ συγκλονίζει 18 χρόνια μετά ατύχημα που είχε – Πήγαινε με 370 χλμ/ώρα

Συγκλονιστικές δηλώσεις από τον Ρίτσαρντ Χάμοντ, τον πρώην παρουσιαστή του Top Gear ο οποίος θυμήθηκε το σοκαριστικό τροχαίο που είχε το 2006.

Μιλώντας στην «Sun» είπε πως υποφέρει ακόμα από εγκεφαλικά τραύματα, 18 χρόνια μετά το συμβάν.

Ο Χάμοντ για τις ανάγκες των γυρισμάτων ενός επεισοδίου της εκπομπής επιβιβάστηκε σε ένα όχημα τύπου dragster, το οποίο είναι κατασκευασμένο για να φτάνει σε υψηλές ταχύτητες.

Έτσι κατά την διάρκεια της κούρσας, έσκασε το εμπρός δεξί λάστιχο με αποτέλεσμα το όχημα να ανατραπεί με ταχύτητα 370 χλμ/ώρα.

Έτσι, προχώρησε σε ανατριχιαστικές δηλώσεις αναλαμβάνοντας μάλιστα και την ευθύνη:

«Υπήρχε μια αίσθηση λύπης, αλλά υπήρχε και η αίσθηση να απαντήσω σε μια ερώτηση στην οποία πάντα ήθελα την απάντηση. Όλοι αναρωτιόμαστε κάποια στιγμή, “Πότε θα πεθάνω;” Εκείνη την στιγμή σκέφτηκα πως είχε έρθει η ώρα μου. Δεν ήταν τρομακτικό και εγώ δεν ήμουν δυστυχισμένος. Ήμουν πολύ ήρεμος.

Δεν ξέρω γιατί μου ήρθε η ιδέα. Απλά μια μέρα πήγα στο γραφείο του και του είπα πως θέλω να πάω πάρα πολύ γρήγορα με ένα εξαιρετικά γρήγορο όχημα.

Η αντίδρασή του ήταν άμεση και μετά από λίγο είχαμε την έγκριση για το dragster.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ήταν δικό μου λάθος. Έχω δύο όμορφες κόρες οι οποίες είναι τα πάντα για εμένα, κι εγώ είχα διακινδυνεύσει να μείνουν χωρίς πατέρα με τις απερίσκεπτες πράξεις μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.