ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Κοκκίνισε» η Πάτρα – Παρέλαση από Ferrari (φωτο)

«Κοκκίνισε» η Πάτρα – Παρέλαση από Ferrari (φωτο)

Δεκάδες αυτοκίνητα Ferrari βρίσκονται στην Πάτρα, στο πλαίσιο του 9ου «Patras Motor Show», που διοργανώνουν οι Φίλοι του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας.

Όπως αναφέρει στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Νίκος Καπετανάκης, εκ μέρους της ΦΙΛ.Μ.Π.Α., «έχουν φθάσει 35 Ferrari, καθώς και μία από την Ελλάδα».

Όσον αφορά στα αυτοκίνητα από την Ιταλία, ο Νίκος Καπετανάκης είπε ότι «οι ιδιοκτήτες τους είναι μέλη της μεγαλύτερης λέσχης ιδιοκτητών Ferrari της Ιταλίας, το οποίο ονομάζεται «Passione Rossa» και γιορτάζουν φέτος στην Πάτρα τα 20 χρόνια λειτουργίας της».

«Κοκκίνισε» η Πάτρα από τις Ferrari

Σχετικά με το πώς αποφάσισαν να έλθουν στην Πάτρα τα μέλη της λέσχης «Passione Rossa», ο Νίκος Καπετανάκης λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «είχαν δει το περσινό 8ο «Patras Motor Show», τους άρεσε και μας έκαναν πρόταση, προκειμένου να πάρουν μέρος στην φετινή εκδήλωση».

Παράλληλα, ο Νίκος Καπετανάκης τονίζει μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «η παρουσία των μελών της Club Passione Rossa, αποτελεί μία σημαντική προβολή της Πάτρας σε άλλες χώρες της Ευρώπης».

Εντυπωσιακό το θέαμα στην κεντρική πλατεία της πόλης

Τα αυτοκίνητα Ferrari έκαναν σήμερα το πρωί την εμφάνισή τους στην πλατεία Γεωργίου και αρκετοί Πατρινοί είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα.

Επίσης, τα ιταλικά αυτοκίνητα θα λάβουν μέρος στο 9ο Patras Motor Show, που πραγματοποιείται στο Μόλο της Αγίου Νικολάου, στο βόρειο λιμάνι.

Παράλληλα, οι επισκέπτες θα δουν ακόμη περισσότερα από 300 εκθέματα, ενώ έχουν προγραμματιστεί και μία σειρά από εκδηλώσεις.

Με αφορμή την παρουσία των μελών της ιταλικής λέσχης, των υπόλοιπων συμμετεχόντων στο 9ο Patras Motor Show, καθώς και των επισκεπτών, ο Νίκος Καπετανάκης λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «τονώνουν την κίνηση στην Πάτρα, αφού όλοι αυτοί οι άνθρωποι ξοδεύουν χρήματα κατά την παραμονή τους στην πόλη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, οι ιδιοκτήτες των 35 Ferrari από την Ιταλία, μετά την Πάτρα θα επισκεφθούν το νησί της Κέρκυρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.