ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σύζυγος Σ.Βαλυράκη για τις πρώτες ώρες μετά την εξαφάνισή του: «Νόμιζα ότι βρισκόμουν σε θρίλερ»

«Όταν ήρθαν ελικόπτερα να ψάξουν τον άντρα μου που είχα χάσει από τις 15:30, ζούσα μια κατάσταση φιλμ»

Σύζυγος Σ.Βαλυράκη για τις πρώτες ώρες μετά την εξαφάνισή του: «Νόμιζα ότι βρισκόμουν σε θρίλερ»

Η σύζυγος του Σήφη Βαλυράκη, Μίνα Παπαθεοδώρου – Βαλυράκη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης, συγκλόνισε με την περιγραφή της σχετικά με τα όσα έζησε τις πρώτες ώρες μετά την εξαφάνιση του άνδρα της.

«Νόμιζα ότι βρισκόμουν σε θρίλερ. Όταν ήρθαν ελικόπτερα να ψάξουν τον άντρα μου που είχα χάσει από τις 15:30, ζούσα μια κατάσταση φιλμ με τα ελικόπτερα να ψάχνουν τη βάρκα, τον Σήφη, την οντότητα αυτού του ανθρώπου. Αναρωτιόμουν αν ζω σε ένα θρίλερ, μήπως ονειρεύομαι. Ήταν κάτι μεταξύ ονείρου και εφιάλτη» ανέφερε μεταξύ άλλων η σύζυγος του Σήφη Βαλυράκη στην ΕΡΤ.

«Είχε ήδη σκοτεινιάσει. Εγώ από τις 15:00 είχα αρχίσει να ανησυχώ, είχε αργήσει 3 ώρες. Σκεφτόμουν ότι αν έμεινε η βάρκα, θα ερχόταν κολυμπώντας γιατί κολυμπούσε, είχε κάνει το Κέρκυρα-Αλβανία κολυμπώντας, δεν μιλάμε για άνθρωπο που θα χανόταν στη θάλασσα. Έλεγα αν χάλασε η βάρκα θα κάνει πολύ ώρα να έρθει. Αλλά πόσο χρόνο; Από τις 15:00 άρχισα να φοβάμαι γιατί θα σκοτείνιαζε στις 17:00» συμπλήρωσε.

Στην περιγραφή της για τα όσα συνέβησαν στις 24 Γενάρη με τον Σήφη Βαλυράκη είπε: «Είδα τους λιμενικούς να με ρωτάνε γιατί μπήκε στη θάλασσα ο σύζυγός σας. Είδα το λιμενικό να μην έχει βάρκα. Μου πρότειναν ένα ψαρά που αυθαιρέτως βρήκε τη βάρκα. Τελικά βρήκαμε τον Σήφη στις 20:00 μετά από δικές μας προτροπές γιατί μας καθοδηγούσαν λάθος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Βαδίζω με μια τεράστια στεναχώρια αλλά συγχρόνως με μια τεράστια δύναμη να ξεδιαλύνω και να τον βρω γιατί ο Σήφης Βαλυράκης δεν έχει εξαφανιστεί, είναι εδώ» κατέληξε η Μίνα Βαλυράκη-Παπαθεοδώρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.