Ολομέτωπη επίθεση κατά των δικαστών που εμπλέκονται στην υπόθεση αναβολής εκδίκασης του σκανδάλου της Sieamnes, εξαπολύει η κυβέρνηση.

Με υπαινιγμούς αρχικά αλλά ευθείες βολές στη συνέχεια, το Μαξίμου, το υπουργείο Εξωτερικών, ο Πάνος Καμμένος, αλλά και καθημερινή εφημερίδα, εγκαλούν την δικαιοσύνη ως υπαίτια όχι μόνο για το «φιάσκο» της δίκης Siemens.

Από την ώρα που το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων αποφάσισε να αναβληθεί επ’ αόριστον η δίκη για την Siemens, καθώς δεν είχε μεταφραστεί το παραπεμπτικό βούλευμα για τους αλλοδαπούς κατηγορούμενους στη μητρική τους γλώσσα η κυβέρνηση έχει στρέψει τα πυρά της κατά της Δικαιοσύνης.

Το «γαϊτανάκι» των επιθέσεων ξεκίνησε χθες, μέσω κύκλων του Μαξίμου και του ΥΠΕΞ, στη συνέχεια μέσω της κυβερνητικής εκπροσώπου και του ίδιου του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά. Μέσω αυτών η κυβέρνηση, όχι μόνο θέλησε να αποσείσει τις κατηγορίες της Εισαγγελίας Εφετών περί ολιγωρίας από την μεταφραστική υπηρεσία του ΥΠΕΞ, αλλά άφηνε αιχμές για όσους επιδιώκουν να «κουκουλωθεί» η υπόθεση Siemens. Τα βέλη στόχευαν ξεκάθαρα σε τμήματα της δικαιοσύνης.

Σήμερα, τη σκυτάλη παρέλαβε ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος. Με ανάρτησή του στο Twitter ο υπ. Αμυνας μιλά ευθέως για «κύκλωμα» το οποίο είχε και άλλη παρέμβαση στο χώρο της Δικαιοσύνης παλαιότερα, στη δίκη του πρώην υπουργού Τάσου Μαντέλη, για «μίζα» επίσης από την Siemens.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το ίδιο κύκλωμα που δεν μετέφρασε το βούλευμα για τη Siemens μήπως “φρόντισε” να μην αντικατασταθεί ο ασθενής πρόεδρος στη δίκη Μαντέλη;;;;;» διερωτάται ο Π. Καμμένος, ανοίγοντας νέο κεφάλαιο στην αντιπαράθεση με τη Δικαιοσύνη.