ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Απ. Τζιτζικώστας για την απελευθέρωση της Έδεσσας: «Οι πρόγονοί μας πάλεψαν για την ελευθερία μας»

Απ. Τζιτζικώστας για την απελευθέρωση της Έδεσσας: «Οι πρόγονοί μας πάλεψαν για την ελευθερία μας»

«Οι πρόγονοί μας πάλεψαν για την ελευθερία μας, εμείς πρέπει να παλέψουμε για να αντιμετωπίσουμε την κρίση και να αναπτύξουμε τον τόπο μας» υπογράμμισε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας από την Έδεσσα, όπου παρέστη στις εκδηλώσεις για την 105η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης και την Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα.

Ο κ. Τζιτζικώστας παρέστη στην επίσημη δοξολογία στον μητροπολιτικό ναό της Έδεσσας, χοροστατούντος του μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας Ιωήλ, αλλά και στην επιμνημόσυνη δέηση, ενώ κατέθεσε στεφάνι, στο Ηρώο της πόλης.

Ο κ. Τζιτζικώστας, επισήμανε ότι ο επόμενος στόχος της Περιφέρειας είναι η ολοκλήρωση του αυτοκινητοδρόμου Θεσσαλονίκη ? Έδεσσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η κυβέρνηση διέθεσε 10 εκ. ευρώ για τις απαλλοτριώσεις στον άξονα Θεσσαλονίκη ? Έδεσσα και το επόμενο βήμα τώρα είναι η διασφάλιση των κονδυλίων για να ξεκινήσει το έργο. Εμείς έχουμε ολοκληρώσει όλες τις μελέτες και είμαστε έτοιμοι», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.