ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μ. Λαζαρίδης: «Η κυβέρνηση υπονομεύει τους δημοκρατικούς θεσμούς – Εμείς θέλουμε εκλογές…χθες»

Μ. Λαζαρίδης: «Η κυβέρνηση υπονομεύει τους δημοκρατικούς θεσμούς – Εμείς θέλουμε εκλογές…χθες»

Ο σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης δήλωσε: «Τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες, από τις δηλώσεις Πολάκη, την υπόθεση Novartis, τη βόλτα Κουφοντίνα στο κέντρο της Αθήνας και τη δήλωση Κυρίτση, είναι απλά το είδωλο του κ. Τσίπρα στον καθρέφτη του».

«Μόνο που οι πολίτες το γνωρίζουν πια και -είτε το θέλει είτε όχι- δεν θα αργήσουν να του δώσουν την απάντησή τους, η οποία μέσω των εκλογών θα είναι εκκωφαντική», συνέχισε ο κ. Λαζαρίδης.

Ειδικότερα, αναφερόμενος στην υπόθεση Novartis, ο συμβουλος επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη δήλωσε ότι «νομίζω πως βρισκόμαστε μπροστά σε ένα μεγάλο σκάνδαλο χυδαίας και απροκάλυπτης κυβερνητικής παρέμβασης στη Δικαιοσύνη».

«Από την πρώτη στιγμή είπαμε «όλα στο φως». Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτα» πρόσθεσε.

«Οι εξελίξεις αυτές υπονομεύουν τους δημοκρατικούς θεσμούς της χώρας και απειλούν ευθέως τη διάκριση των εξουσιών», ανέφερε επίσης λέγοντας ότι «κινδυνεύει το κύρος και η αξιοπιστία των θεσμών».

Ερωτηθείς για το χρόνο τέλεσης των εκλογών ο κ. Λαζαρίδης απάντησε: «Εμείς θέλουμε εκλογές… χθες. Γιατί δεν θέλουμε να περάσει αυτή η κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών και γιατί πρέπει πολύ γρήγορα να αντιμετωπιστούν προβλήματα που άπτονται της καθημερινότητας των πολιτών για τα οποία η κυβέρνηση δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ό,τι αφορά την πιθανή αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση ο σύμβουλος επικοινωνίας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τόνισε ότι «αν ο κ. Καμμένος αποχωρήσει από την κυβέρνηση, οφείλει ο κ. Τσίπρας να έρθει στην Βουλή και να ζητήσει εκ νέου ψήφο εμπιστοσύνης. Κάτι βέβαια που απέκλεισε χθες ο κ. Τζανακόπουλος, ενώ μόλις τον περασμένο Ιούνιο έλεγε ακριβώς το αντίθετο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.