ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Καμμένος σε Τσίπρα: «Δεν θέλω υπουργούς μου στην κυβέρνηση – Δεν θα γίνω Ιφιγένεια για σωθείς εσύ»

Καμμένος σε Τσίπρα: «Δεν θέλω υπουργούς μου στην κυβέρνηση – Δεν θα γίνω Ιφιγένεια για σωθείς εσύ»

Κι ενώ ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το κυριακάτικο τετ α τετ του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο, που θα κρίνει το μέλλον της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το παρασκήνιο φαντάζει ιδιαιτέρως έντονο.

Το ραντεβού των κυβερνητικών εταίρων έχει οριστεί για τις 10.30 το πρωί της Κυριακής, στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου για να επισημοποιήσουν τους όρους της αποχώρησης των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πάνος Καμμένος φέρεται να απαιτεί από τον Αλέξη Τσίπρα να «απελευθερώσει» όλους τους υπουργούς των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση, προκειμένου να φανεί ότι ακολουθούν ενωμένοι τη γραμμή που έχει χαράξει ο ίδιος.

Ακόμη, φέρεται να ζήτησε επίσης από τον πρωθυπουργό να μην εντάξει βουλευτές των ΑΝΕΛ στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να μην αποδεκατιστεί το κόμμα του και συρθεί λαβωμένο στις εκλογές.

«Δεν μπορώ να απελευθερώσω όλους τους υπουργούς. Χρειάζομαι δύο από τους ΑΝΕΛ, για να διασφαλίσω το 151», του διεμήνυσε ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες.

Οι δύο αυτοί βουλευτές, στους οποίους αναφέρεται ο πρωθυπουργός -πάντα κατά πληροφορίες- είναι η υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά και υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης, οι οποίοι ως βουλευτές διαθέτουν ψήφο.

Μάλιστα, ο κ.Κόκκαλης δήλωσε εκ νέου σήμερα ότι θα καταψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών και προφανώς θα χρειαστούν άλλες διαπραγματεύσεις , προκειμένου να μεταπειστεί.

Πηγές αναφέρουν ότι ο υπουργός Αμυνας είναι δυσαρεστημένος με τον πρωθυπουργό που βάζει στα σχέδιά του ΑΝΕΛ.

«Δεν θα γίνω εγώ Ιφιγένεια για να επιβιώσεις εσύ» φέρεται να είπε ο κ.Καμμένος στον Αλέξη Τσίπρα, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για τηλεφωνικούς διαλόγους σε πολύ υψηλούς τόνους καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγές, πάντως, ούτε διέψευσαν, αλλά ούτε και έχουν επιβεβαιώσει τις διαρροές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.