ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΚΙΝΑΛ: Τετ α τετ Γεννηματά – Παπανδρέου με φόντο τις Πρέσπες και τη στάση του ΚΙΔΗΣΟ

ΚΙΝΑΛ: Τετ α τετ Γεννηματά – Παπανδρέου με φόντο τις Πρέσπες και τη στάση του ΚΙΔΗΣΟ

Φώφη Γεννηματά και Γιώργος Παπανδρέου θα συναντηθούν σήμερα το απόγευμα, προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον του ΚΙΝΑΛ. Στο επίκεντρο της συνάντησης θα βρεθεί η στάση που θα λάβει ο πρώην πρωθυπουργός για το μέλλον του φορέα της Κεντροαριστεράς.

Με εγγεγραμμένη τη διαφωνία του στο θέμα της «Συμφωνίας των Πρεσπών» ο Γιώργος Παπανδρέου θα ανοίξει τα χαρτιά του για το μέλλον του ΚΙΔΗΣΟ.

Εν όψει της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Γραμματείας την Παρασκευή και της Κεντρικής Επιτροπής την Κυριακή η Φώφη Γεννηματά θα συναντηθεί σήμερα το απόγευμα με τον Γιώργο Παπανδρέου.

Η πρόεδρος του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς έχει ζητήσει από όλα τα κόμματα που συμμετείχαν στη δημιουργία του Κινήματος Αλλαγής να κάνουν ένα βήμα πίσω. Οπως έπραξε η ίδια με το ΠΑΣΟΚ.

Στο πλαίσιο αυτό θα ζητήσει απο τον Γιώργο Παπανδρέου να ξεκαθαρίσει την θέση του για το ρόλο και το μέλλον του ΚΙΔΗΣΟ.

Η συνάντηση γίνεται στη «σκιά» της ανοιχτής διαφωνίας του Γιώργου Παπανδρέου με την Φώφη Γεννηματά για τη «Συμφωνία των Πρεσπών».

Τόσο το ΚΙΔΗΣΟ οσο και η Σοσιαλιστική Διεθνής έβλεπαν θετικά τη «Συμφωνία των Πρεσπών», διαφωνώντας με το καθαρό «ΟΧΙ» του ΚΙΝΑΛ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην αυριανή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας θα αποφασιστεί η ημερομηνία διεξαγωγής του έκτακτου συνεδρίου που θα ανακοινώσει η Φώφη Γεννηματά, αλλά και η ημέρα ψηφοφορίας των συνέδρων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.