ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ο Τσίπρας «ξαναχτυπά» στα Αγγλικά: Το «nice to meet you» στον Ερντογάν και το Τwitter… γλεντά

Ο Τσίπρας «ξαναχτυπά» στα Αγγλικά: Το «nice to meet you» στον Ερντογάν και το Τwitter… γλεντά

Σχεδόν σε κάθε δημόσια εμφάνισή του ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την οποία χρειάζεται να χρησιμοποιήσει την Αγγλική γλώσσα, τα λάθη που κάνει είναι πολλά… και αντικείμενο συζήτησης για μέρες!

Ο Αλέξης Τσίπρας το απόγευμα της Τρίτης, μόλις αντίκρισε τον τον Ερντογάν στο Προεδρικό Μέγαρο, τού είπε «Nice to meet you», δηλαδή «χαίρομαι που σε γνωρίζω», ενώ τον έχει συναντήσει αρκετές φορές στο παρελθόν.

Πιθανότατα, λόγω… βιασύνης ο Αλέξης Τσίπρας δεν σκέφτηκε να πει «nice to see you» δηλαδή «χαίρομαι που σε βλέπω».

Μπορεί ο Τούρκος πρόεδρος, ο οποίος επίσης δεν μιλά καλά Αγγλικά να μην έδωσε ιδιαίτερη σημασία, ωστόσο οι χρήστες του Twitter… δεν το άφησαν να πέσει κάτω.







Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.