ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ. Μητσοτάκης για εκλογές στον Ιατρικό Σύλλογο: «Σε μία ακόμη κάλπη αποδοκιμάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ»

Κ. Μητσοτάκης για εκλογές στον Ιατρικό Σύλλογο: «Σε μία ακόμη κάλπη αποδοκιμάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε μέσω twitter τα αποτελέσματα των εκλογών στον Ιατρικό Σύλλογο, κάνοντας λόγο για αποδοκιμασία στον ΣΥΡΙΖΑ.

Τα αποτελέσματα των εκλογών για το νέο προεδρείο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, κατά τα οποία τις 9 από τις 15 έδρες του ΔΣ εξασφάλισε η παράταξη ΔΗΚΙ-ΕΝΟΣΥ σχολίασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτηρίζοντας σημαντική την εκλογή του Αθ. Εξαδάκτυλου καθώς, όπως τόνισε, με αυτήν αποδοκιμάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η εκλογή του Αθ. Εξαδάκτυλου με 62% στην Προεδρία του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου είναι σημαντική. Όχι μόνον γιατί σε μια ακόμη κάλπη αποδοκιμάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά γιατί δείχνει ότι ο ιατρικός κόσμος έχει αγκαλιάσει το πρόγραμμα της Ν.Δ. για την αναβάθμιση της δημόσιας υγείας», δήλωσε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Μητσοτάκης.

Σημειώνεται, ότι τη γαλάζια αυτοδυναμία αποτύπωσαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προεδρείου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, καθώς τις 9 από τις 15 έδρες του ΔΣ του ΠΙΣ εξασφάλισε η παράταξη ΔΗΚΙ-ΕΝΟΣΥ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δύο έδρες έλαβε η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ «Αγωνιστικό Μέτωπο», η οποία στο περασμένο ΔΣ του ΠΙΣ κατείχε 3 έδρες. Την άλλη έδρα την έλαβε ο κ. Παναγιώτης Ψυχάρης, ο οποίος κατήλθε χωρίς την κομματική ομπρέλα του ΣΥΡΙΖΑ υπό την οποία βρισκόταν στις προηγούμενες αρχαιρεσίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.