ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θανάσης Παπαχριστόπουλος: «Αυτά που έκανε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έπρεπε να τα είχαμε κάνει εμείς»

Θανάσης Παπαχριστόπουλος: «Αυτά που έκανε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έπρεπε να τα είχαμε κάνει εμείς»

Ξεκάθαρη διαφοροποίηση από το κόμμα του, σχετικά με τα όσα έγιναν στα Εξάρχεια μετά την πορεία του Πολυτεχνείου, από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάση Παπαχριστόπουλο.

Παράλληλα, ο κ. Παπαχριστόπουλος διαφοροποιήθηκε και από την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα με την οποία χαρακτήριζε την πορεία του Πολυτεχνείου αντικυβερνητική.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος υποστήριξε ότι «αυτά που έκανε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, έπρεπε να τα είχαμε κάνει εμείς» και συμπλήρωσε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στον τομέα της ασφάλειας έπρεπε να είχε κάνει πολλά περισσότερα. «Έπρεπε να τα έχουμε κάνει εμείς αυτά. Παρά το ότι έγινα αγριότητες σε επίπεδο ατομικό. Μπήκαν στα δικαστήρια και τους βαράγανε», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Παπαχριστόπουλος: Δεν είναι οπλισμός τα κοντάρια και τα μπουκάλια

​Αναφορικά, πάντως με τα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ εντός της ΑΣΟΕΕ, ο κ. Παπαχριστόπουλος επιχείρησε να υποβαθμίσει το γεγονός, λέγοντας ότι «κοντάρια και μπουκάλια ουίσκι δεν αποτελούν οπλισμό»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει τη συμμετοχή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία του Πολυτεχνείου, ο κ. Παπαχριστόπουλος είπε ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα. «Δεν βλέπω κάτι αρνητικό, καλά έκανε και πήγε. Η πορεία δεν ήταν αντικυβερνητική, αλλά είχε σκοπό να τιμήσει τους αγωνιστές του Πολυτεχνείου», σημείωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.