Τη σημερινή συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σχολίασε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, η οποία σημείωσε ότι φοβάται… «θερμό» επεισόδιο και ότι αυτό πρέπει να αποφευχθεί.

Βέβαια αυτό είναι το πιο «εύκολο». Εάν «πρέπει οπωσδήποτε να αποφευχθεί», τότε απλά η Ελλάδα δεν κάνει τίποτα και αφήνει την Τουρκία να της υφαρπάξει τα εθνικά της δικαιώματα και τα κοιτάσματα.

Σε αυτή την περίπτωση δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα «θερμό» επεισόδιο.

Καταλήγοντας, η κ. Γεννηματά είπε «ο ελληνικός λαός έχει ανάγκη να αισθανθεί ότι έχει έρθει η ώρα κάτι να κερδίσει και η χώρα μας. Παραχωρήσαμε πράγματα με την Συμφωνία των Πρεσπών, παραχωρήσαμε πράγματα στο Προσφυγικό στο οποίο έχει τα κλειδιά η Τουρκία, έχουμε παραχωρήσει την δημόσια περιουσία στο Υπερταμείο. Το 2015 δεν βγήκαμε από το ευρώ, χάρη στο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών, το οποίο όμως έγινε μέσα στην κρίση. Καλό θα είναι αυτήν την φορά να μην φθάσουμε στην κρίση, για να πάρουμε απόφαση για τα κρίσιμα θέματα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αρα να διαπραγματευθούμε «εδώ και τώρα» την περιουσία μας και ότι… ελεήσει η Τουρκία και ο πολυχρονεμένος σουλτάνος της να μας δώσει. Εξαιρετική λογική!