ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δ.Παπαγγελόπουλος: «Η Επιτροπή δεν καλεί τον μηνυτή μου Α.Σαμαρά – Τον κρύβει»

Δ.Παπαγγελόπουλος: «Η Επιτροπή δεν καλεί τον μηνυτή μου Α.Σαμαρά – Τον κρύβει»

Ο τέως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε τηλεοπτική εκπομπή, αναρωτήθηκε για ποιο λόγο καλούνται να καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες για την Novartis, σε μια Επιτροπή που εξετάζει τις ευθύνες του ιδίου.

«Πέρα του παρανόμου της προσκλήσεώς τους των προστατευόμενων μαρτύρων διότι ο νόμος λέει ότι αποκαλύπτουν την ταυτότητά τους μόνο στο Δικαστήριο και με συναίνεσή τους» είπε σε παρέμβασή του, ο κ. Παπαγγελόπουλος και συνέχισε: «Η Επιτροπή ερευνά τις δικές μου ευθύνες για τα φοβερά και τρομερά που έχω κάνει εις βάρος της Δικαιοσύνης και της Δημοκρατίας. Τι σχέση έχουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες με την υπόθεση αυτή; Εδώ η Επιτροπή δεν καλεί τον μηνυτή μου, τον Αντ. Σαμαρά. Τον κρύβει».

Παράλληλα, ο κ. Παπαγγελόπουλος εξήγησε τους λόγους που ζήτησε να εξαιρεθεί ο κ. Πλεύρης από την Επιτροπή: «Ζήτησα να εξαιρεθεί ο κ. Πλεύρης διότι είναι μέλος της Επιτροπής που ενεργεί ως Εισαγγελέας εις βάρος μου και ταυτόχρονα, την ίδια περίοδο είναι δικηγόρος του μηνυτή μου του κ. Σαμαρά. Θα έπρεπε ο ίδιος να κάνει αίτημα αποχής», σημείωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πλεύρης: Αν είχα πρόβλημα εγώ θα είχε και ο Ραγκούσης
«Το άρθρο 14 του Κώδικα ορίζει ότι δεν μπορεί να είσαι είτε δικηγόρος είτε μάρτυρας κατηγορούμενου ή πολιτικώς ενάγοντα στην ίδια υπόθεση», τόνισε ο Θάνος Πλεύρης απαντώντας στην αίτηση Παπαγγελόπουλου για εξαίρεση από την Επιτροπή. «Πρόκειται για μήνυση κατά του Κώστα Βαξεβάνη. Αν είχα πρόβλημα εγώ τότε θα είχε και ο Γιάννης Ραγκούσης, που ήταν μάρτυρας στην ίδια υπόθεση», κατέληξε ο κ. Πλεύρης μιλώντας στον Alpha.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.