Αν ήταν «μάγκας» ο Μητσοτάκης θα έστηνε κάλπη... μέσα στο Μουντιάλ!

Ε. Αχτσιόγλου: «Πέρυσι τέτοιες μέρες οι συνταξιούχοι λάμβαναν τη μόνιμη 13η σύνταξη»

Ε. Αχτσιόγλου: «Πέρυσι τέτοιες μέρες οι συνταξιούχοι λάμβαναν τη μόνιμη 13η σύνταξη»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Η τομεάρχης εργασία του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, δήλωσε σήμερα ότι «πέρυσι τέτοιες μέρες οι συνταξιούχοι λάμβαναν τη μόνιμη 13η σύνταξη, ολόκληρη οι χαμηλοσυνταξιούχοι και ποσοστιαία οι υπόλοιποι».

Όπως υπογραμμίζει η κ. Αχτσιόγλου, «σήμερα, οι ίδιοι άνθρωποι όχι μόνο δεν παίρνουν τη 13η σύνταξη, αφού ο κ. Μητσοτάκης που δεσμευόταν προεκλογικά πως θα διατηρηθεί, τελικά την έκοψε, αλλά βλέπουν και τις πολυδιαφημισμένες αυξήσεις στις συντάξεις τους, που αφορούν μόνο έναν στους δέκα συνταξιούχους, να είναι πετσοκομμένες».

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.