ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γ. Πεταλωτής: «Το «αντιμνημόνιο» έχτισε πολιτικές καριέρες και δημιούργησε πρωθυπουργούς»

Γ. Πεταλωτής: «Το «αντιμνημόνιο» έχτισε πολιτικές καριέρες και δημιούργησε πρωθυπουργούς»

Η εκλογή των κ. Σαμαρά και Τσίπρα είχε αντιμνημονιακό χαρακτήρα και η υπόθεση «αντιμνημόνιο», όχι απλά έχτισε πολιτικές καριέρες, αλλά δημιούργησε πρωθυπουργούς, με αποτέλεσμα να έρχονται χειρότερα μνημόνια και ενώ είμαστε στον 9ο χρόνο κρίσης δεν έχουμε προοπτική εξόδου, δήλωσε ο πρώην υπουργός και εκπρόσωπος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Πεταλωτής, με αφορμή τη σημερινή επέτειο ενός έτους από την υπογραφή της τελευταίας συμφωνίας της χώρας με τους δανειστές.

Σχολιάζοντας δημοσίευμα που αναφέρει ότι η απάτη της απογραφής του 2004 και όχι οι υπολογισμοί της ΕΛΣΤΑΤ το 2009 οδήγησε την Ελλάδα στο μνημόνιο, τόνισε ότι είναι παράδοξο να διώκονται αυτοί που αποκατέστησαν το κύρος χώρας και να επιβραβεύονται αυτοί που με πλαστά στοιχεία εξαπατούσαν τις ευρωπαϊκές Αρχές και τους Έλληνες πολίτες.

Λιθοβολούν μια κυβέρνηση που προσπαθούσε να στηρίξει τη χώρα, λοιδορώντας τον τότε πρωθυπουργό, είπε ο κ. Πεταλωτής, αναφερόμενος στον Γιώργο Παπανδρέου και πρόσθεσε ότι αν αποφεύγονταν όλα αυτά, σήμερα θα είχαμε βγει από την κρίση, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κινήματος.

Ο κ. Πεταλωτής εξαπέλυσε πυρά εναντίον του Κώστα Καραμανλή, λέγοντας ότι δυστυχώς είναι άλαλος και δεν μίλησε την πιο κρίσιμη περίοδο για τη χώρα. Ανέφερε, μάλιστα, ότι όταν είδε πως χάνει την εξουσία, θυμήθηκε να γίνει σοβαρός πρωθυπουργός. Εκτίμησε δε, ότι κάποιοι από τους συνεργάτες του προσπαθούν να τον επαναφέρουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.