ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τσακώθηκαν συνυποψήφιοι στον «αέρα» της ΕΡΤ (βίντεο)

Τσακώθηκαν συνυποψήφιοι στον «αέρα» της ΕΡΤ (βίντεο)

Μια διακαναλική διέλυσε στα γεννοφάσκια της τη συμμαχία ΣΥΝ…ΦΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ που εξελίχθηκε σε α-ΣΥΝΦΩΝΙΑ και κατόπιν σε Δια-ΦΩΝΙΑ, καθόσον στη συμμαχία υπήρχε πολύ-ΦΩΝΙΑ!

Η συμμαχία ΣΥΝ…ΦΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ παρέθετε την (επεισοδιακή όπως αποδείχθηκε) διακαναλική της συνέντευξη με τον εκπρόσωπο του κόμματος Ελληνικό Όραμα να ευχαριστεί την ΕΡΤ και το Star για την κάλυψη και να επιτίθεται στα υπόλοιπα κανάλια.

Αυτό ενόχλησε τον εκπρόσωπο του κόμματος ΕΝ.Π.ΑΝ (Ενώσεις Πολιτισμού και Ανάπτυξης) ο οποίος αποχώρησε. Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του Οράματος συνέχισε να μιλά παρά τις διαμαρτυρίες των «συμμάχων» του, επιμένοντας πως το κόμμα του έχει την πλειοψηφία των… ψηφοφόρων που θα έρθουν στην κάλπη για τη συμμαχία.

Μεταξύ άλλων, στην κόντρα μπήκε μέχρι και η οπλοκατοχή, με τον εκπρόσωπο του Οράματος να τάσσεται υπέρ της “νόμιμης οπλοκατοχής του νοικοκύρη”, με το ΕΝΠΑΝ να αντιδρά και άλλο μετέχοντα να φωνάζει “φωνάξτε τον μπόγια να τον πάρει”.

Η αντιπαράθεση κλιμακώθηκε και διατυπώθηκαν βαρύτατοι χαρακτηρισμοί εκατέρωθεν, όπως “είσαι για ψυχιατρείο και ψυχοφάρμακα”, “δε ντρέπεσαι καπέλωσες τον αντιπρόεδρο μου;”, “βούλωστο”, “είσαι ανύπαρκτος” “αγράμματος” και “εγκάθετος”.

Σημειώνεται ότι στην (πρώην) “ΣΥΝ…ΦΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ”, μετείχαν το Λευκό (Λαϊκές Ενώσεις Υπερκομματικών Ομάδων) ΕΝ.Π.ΑΝ (Ενώσεις Πολιτισμού και Ανάπτυξης) Α.Κ.Ε (Αγροτικό Κόμμα Ελλάδας) – Ελληνικό Όραμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.