ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Απέφυγε «θερμή» συνάντηση με τους υγειονομικούς ο Κ.Μητσοτάκης: Τον περίμεναν πως και πως

Ο πρωθυπουργός δεν θέλει να «τσαλακωθεί» η εικόνα του

Απέφυγε «θερμή» συνάντηση με τους υγειονομικούς ο Κ.Μητσοτάκης: Τον περίμεναν πως και πως

Δεν πήγε ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης στο… ραντεβού που είχε με τους υγειονομικούς, καθώς τελικά ματαιώθηκε η επίσκεψή του στο Γ.Ν. Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα», το γνωστό «Λοιμωδών», με αφορμή τα εγκαίνια της Παιδοψυχιατρικής κλινικής εφήβων 14-18 ετών.

Παρότι οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου, όπως και σωματεία εργαζομένων από άλλες μονάδες, επεφύλασσαν στον πρωθυπουργό «θερμή» υποδοχή, το παρών έδωσε μόνο η Μίνα Γκάγκα.

Προφανώς, ο πρωθυπουργός είναι «ευαίσθητος» στις «θερμές» υποδοχές καθώς του χαλάνε την εικόνα.

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν και τα σωματεία εργαζομένων των νοσοκομείων «Θριάσιο», ΨΝΑ Δαφνί και «Αττικόν», με τους συγκεντρωμένους να διεκδικούν την πλήρη επαναλειτουργία του «Λοιμωδών» ως σύγχρονου, δωρεάν και δημόσιου νοσοκομείου, με όλα του τα τμήματα, τις κλινικές τα χειρουργεία, με όλες τις σύγχρονες υποδομές, με όλο το απαραίτητο επιστημονικό ιατρικό, νοσηλευτικό, βοηθητικό προσωπικό μόνιμης εργασίας με βάση τις σημερινές ανάγκες.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι διαδηλωτές φώναξαν υπέρ ενός δημόσιου συστήματος Υγείας, ενάντια στους ιδιώτες. «Τέρμα πια στον εμπαιγμό, να ανοίξει τώρα το “Λοιμωδών”» και «Νοσοκομεία σύγχρονα απαιτούμε, με τίποτα λιγότερο δεν θα συμβιβαστούμε», τα συνθήματα που κυριάρχησαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.