ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αντιδήμαρχος Μάνδρας Π.Κολοβέντζος: «Ανενεργό έργο υδροδότησης εν ώρα πυρκαγιάς εξαιτίας του δασαρχείου»

Αντιδήμαρχος Μάνδρας Π.Κολοβέντζος: «Ανενεργό έργο υδροδότησης εν ώρα πυρκαγιάς εξαιτίας του δασαρχείου»

Ο αντιδήμαρχος Μάνδρας Παναγιώτης Κολοβέντζος, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, εμφανίστηκε οργισμένος γιατί ολοκληρωμένο έργο υδροδότησης είναι εκτός λειτουργίας εν ώρα πυρκαγιάς εξαιτίας του δασαρχείου.

«Στον οικισμό Πανόραμα, που είναι εντός σχεδίου, έχει εκτελεστεί έργο υδροδότησης, και το δασαρχείο δεν μας έχει δώσει εδώ και ένα χρόνο, δεν δίνει έγκριση στη ΔΕΔΔΗΕ να συνδέσει το αντλιοστάσιο» κατήγγειλε ο αντιδήμαρχος Μάνδρας.

«Προσπαθούμε 1 χρόνο, εκτελεσμένο έργο από πρόγραμμα του ΕΣΠΑ και το δασαρχείο δεν δίνει έγκριση, γιατί λένε ότι το αντλιοστάσιο έχει κτιστεί σε δασική έκταση επάνω στην παλιά εθνική έχει κτιστεί σε δασική έκταση;» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Εάν καεί ένα πουρνάρι καλύτερα το δασαρχείο να εξαφανιστεί από παντού» πρόσθεσε ο κ. Κολοβέντζος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αντιδήμαρχος Μάνδρας μίλησε για τέσσερα μέτωπα στα οποία γίνονται ενδιάμεσα αναζωπυρώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.