ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Περιφέρεια Αττικής: Σύλληψη 3 ατόμων για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Περιφέρεια Αττικής: Σύλληψη 3 ατόμων για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Ένας 47χρονος Έλληνας και δυο υπήκοοι Αλβανίας (άνδρας 30 ετών και 47χρονη γυναίκα) συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών.

Στην κατοχή των τριών συλληφθέντων, καθώς και από την έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία τους, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 22 κιλών και 450 γραμμαρίων. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Παράλληλα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού εντόπισαν στην Ιπποκράτειο Πολιτεία Αφιδνών Αττικής, φυτεία με δενδρύλλια κάνναβης. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε σε δασική έκταση, μία πλήρως εξοπλισμένη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης.

Όπως εξακριβώθηκε, η υδροδότηση γινόταν με πλήρες σύστημα ποτίσματος, μέσω κλοπής νερού από κεντρικό αγωγό ύδρευσης. Συνολικά εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν 1.221 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,3 έως 1,1 μέτρα. Κατασχέθηκε επίσης ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείτο για την καλλιέργεια. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.